Friday, June 17, 2011

wishlist


cewahhhhh kebabom sungguh bunyiknya hahhahha!

ok, sukacita dimaklumkan, aku sengaja nak tulis impian aku kat sini sebab bak kat m-i-o, dia perasan yang apa yang aku tulis sini, bound to happen in the future. hehehehehehe!

ada jugak la a few things yang come true, but rest assured, many other things did not even come near! :P

ok. bismillah..

impian terdekat aku ialah, mau pergi buat umrah satu family. congak2 untuk 6 orang, kami perlukan sekurang kurangnya 30k to achieve that.

jadi berkat hari Jumaat penghulu segala hari, aku SERU semua hamba allah dimuka bumi ini; angin, tanah, air, api, tumbuhan, haiwan, manusia, jin, malaikat, besi, plastic, tong sampah dan yang seumpama dengannya, agar bersatu hati, usaha dan tenaga membantu aku mencapai impian aku ini dalam masa terdekat.

sekian. terima kasih.


:D :D :D

9 comments:

azrinna said...

Tong sampah tak tinggal ye kak non ?!

Anonymous said...

Aminnn.. mudah2an dipermudahkan.. :)

knv said...

rina,
tong sampah itulah punca rezeki akakk... :D


anon,
mekasihhhhhhhhhh :D

Sally said...

Fuh kuatnya seruan ...boleh jadi ribut sampai sini..apa pun kita doa yang terbaik buat hang..insyallah hajat yang baik mudah tercapai kan!!!

knv said...

hahahah! kata seru duit, haruslah ribut topan bagai miahahahhaha!

:P

Fid said...

aku seru..aku doakan ko punya impian tercapai..
i wish your wish comes true...normally wish aku menjadi dengan izin Allah Taala....

HUda said...

zasss....tahap gaban mantera di hari jumaat hehe... cayalah.. insyaallah moga diizinkanNya..

iza said...

like 7000000X :)

Liyana said...

uuu, sama la... mak ajak kami sefamili pi umrah next year, bulan 6. semua sekali, mak dan adik2 saya yg 4, dan adik ipar, kami sekeluarga 4 beranak. dan saya plak ajak keluarga MIL, entah2 serombongan tu kami2 aje.. jadi kena kumpul duit dari sekarang!

ku doakan Kak Ana berjaya memnuhi impiannya. Aminn

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger