Tuesday, September 6, 2011

2nd September 2000


was our wedding day.




so it's 11 years now. us. :D




tapi aku lupa NM! buleh? :P




drive pi kerja hari ni, tetiba teringat pulak the wedding anniversary. heheh! saborrr je lah kaknon!




hadiah? takde hadiah apa2. not proud of it but we are just not that kind of couple yang really into celebration of these sorts. kalau sempat celebrate lah kalau tak sempat a.k.a lupa maka it just remains a date. haru sungguh hahah!




anyway. untuk suamiku yang kadangkala ku lupa tempatku disisimu dan tempatmu disisiku; semoga jodoh ini berkekalan hingga ke syurga. semoga Allah bagi kita kekuatan untuk menjalankan tanggungjawab didunia ini dengan penuh redha dan tawakal. semoga Allah bagi kita kebahagiaan dunia akhirat. semoga dipertingkatkan iman dan taqwa kita. semoga kita dapat mendidik anak2 jadi manusia soleh dan solehah yang boleh doakan kita diakhirat esok.




i love you, suamiku.




14 comments:

cikayu said...

happy anniversary....i wish you both the best life can bring.

Along said...

Happy anniversary!! Mine is 8th Sept...tak lama lagi..also lost at what to give as present.

May Allah bless u and ur family always.

Ummu Auni said...

happy anniversary darling! :-)

FAM said...

aminnnn ;)

CY4.0 said...

happy anniversaryyyy. moga ALLAH makbulkan doa2 mu. amiin

Liyana said...

Happy Anniversary. semoga hidup u sekeluarga diberkati. tak celebrate takpe, janji dikelilingi anak2 & suami. Cukup bahagia tu...

knv said...

macehhhhh maceehhhhh semua!

:D

tak sempat nak celebrate sebab dok pulun raya. bibik takdak tahun ni so memang kerjanya dok dapur je hihih!

Anaa said...

happy anniversary.. sama ler kita, sokmo lupa tarikh anniversary kawin.. bila teringat samada on the day itself or dah terlepas...

semoga sentiasa dalam peliharaan Allah..

ImanAzyan said...

anyway. untuk suamiku yang kadangkala ku lupa tempatku disisimu dan tempatmu disisiku;

ayat akak ni best la. sangat terkesan.

Happy anniversary.

Mynie said...

amiiinn.. moga Allah makbulkan doa akak. happy anniversary!

cc said...

hepi enibeseri kak non. semoga jodoh berpanjangan, amin :D

m-i-o said...

aiseh, terlambat pulokkkk. hari ni dah 7th september.

update me you latest address. nanti sy poskan sexy maxi koleksi kelab isteri taat. hadiah menang kuiz teka berapakah nombor 3 aritu. ekekeke. kasi chance suamimu teruja. ekekeke :P

tinidewi said...

fuuuuhhh :aksi tiup sawang:

happy anniversary :-) [boleh aku terpaksa intai ucapan orang lain sebab tak reti eja eniveseri?]

off topic sat: esok anak2 ko pakai baju raya tak? [cubaan utk korek sama ada esok kena pakai baju raya atau tak. tanya anak sendiri haram tak tau :-p]

Min Aina Ila Aina said...

SELAMAT ULANGTAHUN KAK. SEMOGA BERBAHAGIA DI DUNIA DAN BERPANJANGAN KE AKHIRAT.

Saya dah ubah komen blog saya ke pop up window, cer try dah boleh komen ke idak.

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger