Friday, October 21, 2011

guilty



hari yang luar biasa.

arina 'graduated' this morning at her pre-school. dan aku pulak dok berperang dengan consultant at the other site of kl just to prove worthless-so called points.

the feeling adalah sux.

sorry Arina. mommy owe you BIG one!

ya allah. kau berkatilah usaha ku ini.

amin.

8 comments:

mynie said...

alahai.. kesiannya. sekolah pun satu. kenapa tak buat weekends?

Anaa said...

yep, berperang is so sux.. its ok.. jap lagi reda la tu...

Insyaallah, disebalik kesukaran, ada kemudahan...amiin...

transformed housewife said...

susah bila terpaksa memilih di antara anak & tuntutan kerja.

SM@A said...

Salam sis ..

Sedih pulak I baca sis !!!

CiKaYu said...

alahai kesiannye.... sabar kak.

Fid said...

alahai...kes anak aku bapanya

knv said...

mynie,
sekolah mengonggsss hahahahha, buleh? :P

kakanaa,
takde makna sebenarnya perang2 nih. both parties are losers.

th,
i chose kerja. sux betul. :(


sis sma,
ye, saya masih ralat.


ayu,
insyaallah next time.


fid,
salah sorang attend ok lagi. :D

madam keji kesuma said...

i have my big event on this coming saturday (12/11/2011), it happen to be yg Danial punyer graduation day juga pd hari tersebut..
tanpa berpikir panjang, aku trus ckp kat partner, aku tak kira, sabtu tu aku nak attend Danial punyer graduation day. Walau pon aku tahu, pasti gelabah lah rakyat jelata sekalian tanpa aku disisi mereka. tapi aku takut nak rasa guilty pada Danial, takut tak bole hilang perasaan tu utk jangka masa yg sgt lama..huhuhuhu
mmg dugaan sebenarnya!
sabar k.non...sume parents pasti akan lalu rasa guilty pd anak2..aku pon selalu gittew :p mana ada yg perfect maaa

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger