Friday, December 9, 2011

GA casa arina - closed


salam sejahtera wahai umat Muhammad!

the GA is officially CLOSED. :D

sukacita dimaklumkan penyertaan agak tidak memberangsangkan :P. anyway, dibawah adalah calon2 bertuah yang sudi menjayakan GA kaknon pada kali ini:-

http://linsharliana.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

http://saudah-salleh.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

http://alazaisy.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

http://hidupcikpau.blogspot.com/2011/12/casa-arina-giveaway.html

http://tinidewi.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

terima kasih wahai adik2 budiman. akak doakan semua impian kamu tercapai. setiap impian itu akan lebih jelas jika ditulis diatas kertas dan dibaca dan dizahirkan setiap hari. i'm just helping you to list it down, for your own reference. semoga sampai satu masa nanti solat malam menjadi satu kemanisan buat kita semua.

okeh, pemenangnya sudah ada ditangan saya. grand prize as well as consolation prizes. (mode: murah hati :P)

oleh itu, ALL of the above, please email your mailing address to ana_miraa@yahoo.com and wait patiently at your doorstep, wokeh?

insyaallah, we'll do this again. :D

7 comments:

Ummu Auni said...

bukan apa..i have those already la kak non :)

tinidewi said...

ehem terima kasih banyak-banyak kerana pilih ai jadi grand prize winner. HAHAHA statement perasan :-p

BTW, ai pun kena emel meh? rumah sebatang rokok jah. tak berbaloi hang nak pos bagai.

Dilla said...

apsal aku tak tau pun? :(

knv said...

aini,
no worries dik. ini hanya untuk yang masih tiada. :D amal jariah.


tini,
nak pi rumah hang pun haruslah kena ada address kan? :P


dilla,
memang la ko kan busy. lagipun jauh sgt nak terbang sinun hahahha. aku doa dari jauh je ok?

Mynie said...

tak sempat nak join :(
have been away this last week (alasan je ni.. sebenarnya first time tengok tak buat terus, procrastinate je lebih.. hehe) buat lagi GA!

chilun @ cik pau @ bibimie said...

hoho... mekasih laa... err... tak tau pun ada hadiah saguhati... hehehe... ok gak tu.

asz said...

salam k.knv,

terima kasih byk2..buku2 dah selamat sampai..sungguh terharu rasanya buku idaman ada di tangan! Semoga Allah merahmati akak sekeluarga! amiin..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger