Wednesday, May 13, 2009

eksklusip - boss saya

saya ada seorang boss yang agak kacak. ;)

dia seorang south african-er.

tapi dia amat poyo dan suka gedik2 dengan pompuan2 gedik. 8->

kami sering berdua-duaan kesana kemari kerana kerja kami.

bila saya jalan dengan dia, ramai orang ingat dia bf baru saya.

tapi memang langsung tak kena.

seolah2 beauty and the beast.

(yea.. beast tu saya, beauty itu boss saya.. kahkahkahkah!!) :P

tapi saya suka jugak dia jadi boss baru saya,

sebab saya rasa english saya agak bagus sekarang.

kerana dia tak paham bahasa lain selain english. dan jugak south africans. tapi saya adalah tidak tahu berbahasa south africans.

saya ada boss baru.

dia agak kacak! :D
(dan poyo!) B-)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

=P~









(yani, kalo hang terbaca nih, mampus aku!!) :-SS

24 comments:

Mama Adib said...

oh kalau mak,mak pun sukak bos gini, leh tumpang kebeutyan semangkuk

m-i-o said...

bila knv sebut south african - sy terbayang muka negro rambut kerinting yg selalu jual jam tu. kahkahkah!

bila wajah kacaknya dikantoikan - sy berkata dalam hati - mmg KACAK okey. :P

knv said...

yea... kacak... kacak...

:P

auspicious_me said...

alo babe, ko x takot ke nengok bulu2 dada dia yang tersembol2 tue?

bos aku pon mat saleh gak (bapak melayu) tapi mat 'hairy'. geli aku!

knv said...

bent, tak takut. pasal opis aku bukannya topless bar! kahkahkahkahkah!

eh bila nak invite aku nih?? :P

rizza said...

hehe aku dah agak dah mesti african yg putih2 hehe

memang di sana ade dua ..satu yg hitam.. satu yg putih..

Mynie said...

knv,
no offense, tp saya tak rasa dia kacak. taste org lain2 hehe ;p

chilun @ cik pau @ bibimie said...

wah sis... entry gedik yer? ngeh ngeh ngeh... gurau jerk...

knv said...

mynie,
the pics did not do justice!

kahakhkahkahkah!


pau,
ada masanya kena gedixx!! :P

Fid said...

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HUda said...

Cam agak ketot ya hahahaha... kacak kacak.... kacak ketot huhu

knv said...

kahkahkah! tang ketot tu bukan salah ibu mengandung!!

Sayang.Ibu said...

wallaaa..bile laaa nak dapat bos yang kacak nih??? ;p

Mrs Noba said...

jadilaahhh..buat mencuci mata! hahahaha!

::Umi Sufira:: said...

Yeah...buleh tahan kacak..bos saya japanese...yang buleh tahan kacak tapi....gatalllll!! bukan dengan saya tapi dengan 'ayam' mesia..opss...mampus kalu bini dia baca nih..kekekeke..(mcmla bini dia paham);P

mamaDhea said...

sya pon dok fikir cam MIO.. ingatkan negro.. ekekeke.. sekali, putih daaa.. ;)

Fid said...

weh korang
negro2 jgn sebut
sensitip tu!
blackman..black people...

Nur said...

knvogue ku sayang..jgn dia jd mamat F dahla!(eh..ke mamat G?)muahahaha!

mast@work said...

uuuu.. very so hairy la kak non.. i loike..

ahakss

madamoiselleczar said...

kahkahkah...tersembol pon tersembol la kak non :p tp kan...bagi aku la....first thing dlm list utk kelihatan hensem di mata haku ni kena TINGGI okey? muka pecah umah pon..kalu tinggi..ada potensi bley menarik perhatian saya...hahahahahah :p (matey kena kapak aku ni kalu laki aku baca nih!)

knv said...

madam,

so kesimpulannya laki hang ketot ke tinggi?

kahkahkah! aku lak yang kena kapak kang nih!

:P

mommysarah said...

ontahnya, nasib baik ada gambo. kalo takder gambo? mau saya dok pikir, KNV suka yang "suram2" ker. dah kata south african. hihi...

madamoiselleczar said...

kahkahkah! kak non oooi...kau nak kena kapak beb???! kahkahkah :p

Marisa said...

hisshhhh.. tak leh concentrate keje nih

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger