Tuesday, May 12, 2009

sekitar hari ibu

Flowers from Akmal Faris. Thanks abang. Mama loves it!





With my beloved girls. Aku tobat tak cam Aimie ngan Aisyah bila depa pakai tudung. s.e.r.u.p.a siott!!












my reasons for being a mother! :P love you kiddos!

haaa.. yang ni bukan anak aku! kahkahkahkah :))

19 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...

so sweet... eh... itu muka smiley tak tempek plak... wekekeke... gurau jerk sis... happy mother's day.

Yan said...

bestnya dapat bungaaaaaa.. adakah anak2 lelakiku juga akan seromantik itu? ngeeeee..

@Salwa said...

KNV
akhirnya dapat gak ku lihat wajah mu jelas2
terharu sungguh baca entry ni anak laki KNV tu pandai amik hati ibunya..

mast@work said...

ala, bestnye dapat bunga.. huhuhu.. pandai ambil hati ibu dia la..

gambar last itu selingan ek.. ahakss

knv said...

alaa... dia bagi idea aje..

ayah dia jugak yang keluau duit dan belikan!

:P

mamaDhea said...

bila laa nak merasa dpt bunga utk mother's day cam KNV ek.. hehe.. tp kan sis, mmg seghoperrr laa aimie & aisyah ngan mak dia.. ;)

happy mother's day!

HUda said...

Aku rasa ko kena beranak sorang lagi la...kesian abang takdak geng hehehe... anak UK ke? eh? hihi

knv said...

ude,
harussssss!!!

sementelahan aku pun tak tau nak buat apa kat UK tu kan?

kahkahkahkah! carik pasai sungguh!!!

Erna said...

go KNV go!! apa lagi kasik tambah satu lagikkk!!! yeeehaaaaaaaaa!!!

so sweet abang kasik munge!!

Mama Adib said...

wah wah syioknya dapat bunga,

beb go go go kasik tambah lagi satu, dah besar2 dah semua tu he he

mamafiza said...

Dear Lovely Miss Anamiraa,

Happy Mother's Day *hugs*

Miss You!

auspicious_me said...

alo babe

ini aku la azlina yahya. kawan kelas ko dulu kat SHAH. i have been a silent reader sejak domenjak nie. dah ada anak empat ko nyah...tahniah.

epy mother's day untuk aku dan engko gaks.

knv said...

wahhh!! sampei kesini ko benteng!!

kahkahkah! adakah aku masih allowed untuk panggei hang benteng??

camana ko buleh tersampai sini nih?

:P

knv said...

awat blog tak open?? hihihiih..

tingin gak aku nak baca.

sila lah jemput aku

ana_miraa@yahoo.com

auspicious_me said...

alo KNV (knv ker??...)

aku rajin baca blogs. aku baca blog mrs noba, pas tue kan ke ada link ke blog bling2 ko nie. terus rasa cam kenal.bile aku tenong2 4,5,6 kali,kompem nie le dia dia kawan busuk aku masa kat sekolah dulu. ey...ko jgn le panggil benteng.zaman tue dah lepas,mak dah voque giler skang nie.

ok see ya!!!

auspicious_me said...

blog aku mengandungi mende2 yang x elok untk org suci cam kau untuk baca.segan woh!!!

knv said...

bukan benteng memang vogue ke?

kahkahkah!

ni kompem mesti ada mengutuk aku kan tak bagi aku baca blog ko? ngaku ajelah!!

oh ko kenal ke mrsnoba tuh? eh ko kat TM ke jugok?

baik ko invite aku cecepat!

madamoiselleczar said...

wah! bestnyer dpt munge..mak dpt tupai! eh..tupai2....hihihihihihi
happy mother's day to u too bebeh :)

Marisa said...

wah.... comelnya knv!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger