Tuesday, June 2, 2009

18SX

errr...

aku taulah ini soal peribadi.

aku tak berhak campur.

tapi tolonglah! masa semua orang dok busy buat kerja macam nak mampus, ngko dengan segala kejinya dok s3X-talk on the phone. sakan ber-sms sampai tak pandang orang kiri kanan.

bedebah ok?

serious aku geli tahap gaban.

engkau tu orang berkedudukan. kantoi gileeerrrrrrrr!!!!

lain kali, aku nasihatkan kalu nak ber-s3X talk tu, buat ajelah kat rumah. tak payah nak naik syeh kat opis, ok?

now you tell me, how do i talk to you after this knowing that i would never feel the same way, ever again??

shoott!!

23 comments:

mommysarah said...

x-boss saya punya anak (somebody gak), baru jek kawin 2 bulan. tengah2 saya keje, printer kat blkg saya berbunyi. printer tu cuma link dari pc saya, sorang kakak tue n dia.

masa saya nak amik report kat printer, nampaklah 1 paper yang tak di ambil. rupa2nya pakej ala2 spa, siap ada tulis baper GRO (bleh pilih lagik nak kaum apa). benda tu plak print dari internet, n kitorang yang kuli2 nie tader internet, kakak yang link printer tu pun tak dtg n pc dia off.

bengong kan? tatau nak tengok muka dia cemana lepas tue. saya shred jek paper tue. tak gamak betul. bluwekkk!!!

Fid said...

hapa kejenis itu?budget la masa tu hahahha
tak faham aku!wekkh

rizza said...

naik menyampah ade la kan...

kena jarakkan le ngan org tu.. supaya kita tak selalu dengar apa dia dok cite pasal s3x tu

chilun @ cik pau @ bibimie said...

ada jugak ek buat kije rope itu kat opis.... huhuhu... bodo bangat.

auspicious_me said...

woi...sape yg keji sangat tuh?hampagas betul.aku pun tak ske taw...

Marisa said...

aku meluat org2 macam tu....
org mcm tu mmg kena jauhi....s3X maniac!

::Umi Sufira:: said...

Sungguh meluat okeh ngan orang macamtuh!hee...

Zety Zin said...

whoa... s3x-talk dalam ofis ka? dasatnya. cari le tempat yang privacy sikit kut ye pun.

mamaDhea said...

huk aloh.. kat opis pon jadik? ekekeke..

CY3.5 said...

er, i honestly takley tengok muka dah.. heee.. taip ni pun rasa meremang-remang dah..

knv said...

memang hampagas!!!

aku geli siottt!!!

mengapalah allah takdirkan aku terbaca pulak sms keji dua ekor tu?

lain kali gunalah tepon yang screen kecik so that orang takleh nampak sms ko!

DANNN....

aku kenal pulak pompuan tu! ni kira office explicit affair hahahahah sadis!!

bangang tul!

HUda said...

haiyo... harus digantung terbalik dua ekor tu sambil dilaga2kan mcm ayam sabung..hahaha..sadis tak?

pinkytoe said...

uwaa aku penah baca ym berpages pages citer affair orang dah kawen ngan ofis mate yg jugak dah kawen kat opis. siap citer i cium panty u bau u etc etc siut. memang payah nak pandang muka la tapi dah gamaknya laki orang tu partner kerja aku,aku kena buat muka sardin la. masa baru baru baca ym sex-ness dia tu, aku rasa muka aku merah padam, sampai aku tak terbaca sampai abis bila siap part seluk seluk dah ada kat ym history tu..
makanya ko buat sardin je la. kita kan professional. huhuhu

knv said...

kahkahkah! hampeh betul laa!

iye... ni tengah buat sardin la ni. gile betul la depa nih. tak perasan ke, atau sengaja nak bagi tau kat orang?

cis! cis! cis!

Zuhaini said...

uiks.. teruknya...

sabar ya...

*by the way, saya add ur link ya! :) tq..

knv said...

Z,
no worries. i've linked yours eon ago!

:P

suealeen said...

macam geli-geleman plak membayangkan suasana kat opismu itu wahai knv.. huagrhhh! jap nak gi muntah!

knv said...

ms sue,

toksah bayang. kang compem muntah!

:P

noor asyikin said...

umak ai!sungguh bedebah.saper yg malu dik not?mereka dan keluarga mereka.

MN said...

hishhh...takde keje ke hapo?
kejiiiiiiiiiii....

liyana said...

hahahah,

kalo camni apa nak buat:

90% dari kawan sekerja suka gurau2,cerita2 yg SX belaka?
kat kantin, kat opis, macam perbualan biasa ja...

oleh kerana muka ku kebudakan, maka ku buat macam tak paham ja apa yg dorang guraukan secara kuat2 tuh. buat muka innocent..

tapi, sungguh memalukan.. tak tersangka, tapi tak leh nak buat apa, sbb dorang macam dah terbiasa bergurau serupa ittew..

Fid said...

liyana
cikgu saya kata
those who love to talk about S*X tak kira masa n tempat adalah mereka yang tiada memperolehi kepuasan dan they are aimming someone dalam kelompok tu ahhahaaa

tak dapat...cakap je pun dah 'puas'
maka pesan cikgu saya kalau ada org cakap ngan kita bab tu...kalau tak suka sila sound balik

bleh juga jadi sexual harass tu!

liyana said...

kak fid,

peh tu saya nak sound camna tuh, akekeke

dorang dah ler suma tua dari saya, anak dah besar2..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger