Thursday, July 9, 2009

Aku sememangnya suka kalau kawan2 aku beli barang2 branded. Pasal aku dapat tumpang tengok dan tumpang pegang dan tumpang gayakan. Memang heaven weh dapat peragakan barang2 mewah walaupun bukan aku sendiri punya. :P Dapat la jugak tempias2nya. Hopefully melekat jugak aura2 depa kat aku kan. Mana tau satu hari berdebuk2 pulak duit jatuh dari langit so that I can splurge on the luxurious things in life.

Yeah right kaknon! Takde mananya duit nak jatuh atas pala hang! :P

So, apa kesimpulannya nih? Kahkahkahkahkah!

Sebenarnya aku mengidam nak beli sandal crocs. Ada sesapa tak nak sponsor aku? Sapa sponsor aku sedekah eskrem potong sebekas. (iyelah orang berbudi kita kena berbahasa kan?)

Kahkahkahkahkah! Dah sah angin weng aku dah mai!

So, any take on?

:P




17 comments:

CY3.5 said...

tempek la nanang kak Ana.. dah terkumpul dana esok, bley bantai crocs :P


saya yg kedekut,
cy3.5

suealeen said...

tak mao la.. aku leh kasi sandal (selipar) jepun je.. muehehehehe...

branded tuuu!

Sayang.Ibu said...

hahhahaaa... dengo laaa pesanan CY tu kak non...;p
kat jb nih pun tetiba je kedai crocs bukak mcm cendawan tumbuh lepas ujan... nape ekk..ekkk ekkkk....???

Mama Adib said...

aaa beb, hang tepek nanang mesti dapat croc pree.

auspicious_me said...

Woi..ko nie sama ngan aku. dah lama aku ngidam crocs tue.bole beli online weh!!! www.crocs.com.my
aku minat yg warna pepel tue. tp aku tunggu dulu ahhhh, tunggu dapat bonus.bole beli utk satu keluarga. untuk mengubat rasa craving aku, aku dah rembat kasut yg ala-ala crocs. murah amat, kaler pink!

Fid said...

kalau ada ada 3 juta rm 30 crocs sandal aku bg hang...
hahahahaaa

Ealyie said...

Kak Non Da'Vogue,
terjah sini sat.. http://kedaicrocs2u.blogspot.com/
Ado yang berkenan??
Ada murah sikitlah dari NP.
Ku tahu, sbb ku da rembat satu.. ko mcm bau2 jegh ek..

p/s: Kak, bukan kau ke yg dok anto email pasal Crocs tu dulu...;p

knv said...

korang ni tak jawab soklan laa...

aku tanya ada tak yang nak sponsor?

hahahahah...

ealyie,
akak cinta kat ko! memang agak murah rega kat website tu. betullah tu akak yang hantar pasal crocs tu. tapi itu untuk bebudak. ni mak budak yang nak nye!


sue,
ewah2 ewahhhhh slipar jepun je ko nak bagi kat orang vogue nih? takpelah jepun pun jepunlah! nanti kirim bak mai sini okeh?


ala fid, nak tunggu 3 juta hang tu harus kempunan aku nak pakei crocs.


naffnang? alaaa... tak larat la nak klik222222 gitu...

:P

Myra Abdul Mutalib said...

Nak beli kat hang tak mampu le aku tapi ni website yg jual discounted crocs.

http://urshoppinworld.blogspot.com/

Mynie said...

knv,
day before yesterday ada usahawan dtg buka gerai jual discounted price. not sure lah betul ke tak, sbb i dunno what the actual price of a croc is, tp my fren kata half price. kalu yg budak punya dlm 60-70. half price kah itu? tapi mmg ramai org beli ngan dia, dan ramai jugak tanya bila nak dtg lagi..
as for me, ada jugak cuba-cuba, tapi takdelah rasa best sgt.. so masih belum faham what's the hype about.. maybe kena try jalan2 jauh sikit kot..

mamaDhea said...

sya baru je rembat sepsg.. itupon senak2 dada nak bayar.. ahahaha..

Erna said...

ala senior menejer crocs tu celah gigi je weiii!!! lain la kuli cabok cam aku nih huhuhu

knv said...

myra, kalu hang tak mampu aku apetah lagi!! :PPP murah ka website tu? kalau mention hang dapat discount lagik? :PPPP

mynie,
one thing i like about crocs pasai ada design yang formal enough to be worn for office and at the same time casual enough for outings jugak. selesa la kalu nak pi menapak mana2kan.


sya,
ye, harus seksa membayar ekk??


erna,
senior menejer nyah? harus tak kuasa! hang salah orang ni..hahahahah! kena sedar diri sekarang. banyak menda nak buat nih kalau nak pi berangkat tu! :PP

Marisa said...

saya pun suka tgk brg2 branded prg.. saya tak dapat beli... tgk org punya pun dah naik syok... tak de maknanya aku nak jeles.... tapi jangan tak tau.... ada org suka jeles....

mamaDhea said...

yess marisa.. sama laa kita.. tgk org lain beli pon syok kan.. hihi..

Zety Zin said...

KNV,

saya tak tau la butik crocs yang lain. tapi yang kat the mines murah la pulak (adik saya la pi)

dalam RM60++ aje. nak kata tipu, memang butik crocs. tatau nape murah.

knv said...

marisa/sya,
yang jeles tu bukan kawan tapi musuh! :PPP kita tak beli dapat bau cukuplah hahaahhaha sadis tul!!


zety,
sungguh ka? model yang mana yang 60++ tu? harus murah!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger