Friday, July 10, 2009

kemusnahan 2012

pembelajaran itu akan diberhentikan pada 2012.

masa tu akmal faris dalam darjah 5.

adakah maknanya dia kena switch pengetahuan BInya (yang telah dipelajari 5 tahun) ke BM untuk menghadapi UPSR 2013; dalam masa satu tahun?

oh man!

total screwed-up!!!

$%$&*$&&&!!!




14 comments:

m-i-o said...

kahkahkah!
tajuk ni macam ada unsur2 kemusnahan bandaraya tokyo dalam citer ultraman la :P

well, nasib baiklah anakku masih muda - terlepaslah dia drpd menjadi mangsa.

tp dari english ke bm ok la tu! knv pun bleh pantau mana2 yg patut:)

buatnya dari bm tetiba switch balik ke english - memang aku sekeh balik kang!

suealeen said...

oh anakku jua dah terlalu berBI sampai ada sepupu dia tanya, dia tak reti sebut benda tu dalam BM ke?

jenuh² je prepare dia untuk BI switch ke BM.. ok lagi tu.. sebab masih muda.. but I can't imagine your son..

suealeen said...

harus panggil kakak jugak ni.. hehehe.. sebab daku masih muda...

knv said...

ciksue,
saya pun muda lagi. baru nak masuk 17 tahun.

:PPP


mio,
kemusnahan la jugak tu. cuma takde otromen aje! :PPPP

Marisa said...

aduhai.... saya turut susah hati

ar.nie said...

Owh, tengok tajuk tadi, ingatkan akak nak citer pasal doomsday 2012 (natural disasters), yg sedang heboh diperkatakan tue. Ngeee... :D

Mynie said...

dah confirm ke camtu? dia berperingkat2 kan? 2012 total perpindahan. mungkin masuk darjah 4 dah bm balik? aha the details belum ditentukan lg..

Fid said...

knv
tidak
akmal faris akan dalam golongan yg akan guna Bi sampai 2014
tapi apabila dia masuk menengah BM laaaaa....

Fid said...

muhyiddin kata
2012 akan start kuat kuasa guna BM...2014 batch akhir guna BI...

Fid said...

tambah lg time tu hang dah PTD gred berapa ya?hahaha

PTD adalah penasihat masa bubar undang2 silalah nasihatkan kerajaan

Sayang.Ibu said...

masih menunggu kata putus dr KPM bagaimana transformasi itu nak dilaksanakan... what a waste...:(

knv said...

marisa,
masa hakimi sok dah full BM kot? entah!


arnie,
oh pasal hari kiamat tak buat entry lagi. kang pengsan!


mynie,
i don't know. but for sure memang total screwed up la kan.


fid,
iye ke? lagi lambat lagi bahaya aku rasa. kan lagi susah nak switch? ish aku tak paham!

tang ptd aku tak sure pun yang aku akan jadik ptd hahahahah... sila jgn buat spekulasi! :PPPP



SI,
'waste' is a very subjective term in our beloved gomen system! :PP

mamaDhea said...

no komen.. :D

Erna said...

errr..maksudnya Damia nnt smp darjah 5 guna english..tetiba nak amik UPSR kena guna BM??? KESIAN anak aku!! kacau bilau otak dia!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger