Thursday, July 16, 2009

oo..oo..oo.. aku rinduuuu.....

hahahahaha ala2 jiwang gituk!

anyway aku serius rindu kat korang.

aku haram busy tatkala ini.

kerja opis lagi. kerja rumah lagi.

kat opis ni tengah kelam kabut. boss2 aku yang haprak tu masih lagi tak interview orang yang nak kena amik alih tugas2 aku. gile betul diaorang ni. pastu nanti komplen kerja2 aku tergendala.

"i'm leaving in a month time, you know?" aku jegil kat si mat salleh sorang tu. banyak benda yang aku nak kena delegatekan kat sesapa yang malang nak kena ganti aku ni. worst come to worst, ko aje yang buat kerja aku boss. baru ko tau betapa tak bestnya kerja aku ni hahahahaha.

ok got to go now.

untuk lola, dah pergi berurut deknon? take care! :)

cikyan, sampai jugak milo tu akhirnya ye? sampai bila hari tidak berbelanja tu?

fid, apa cite hang? masih berselirat?

sya,akak pun nak baca doa ni haa..

mrsnoba, masih bosan? :P

ealyie, mana kek akak??


yang lain akak tak sempat nak terjah deknons.

take care all of you!!

LAF ya LOTS!!!

:X
:X
:X






4 comments:

suealeen said...

gila babas bz mengalahkan mamanda menteri! :P

MN said...

kak non, yer saya masih bosan! :D

anyway, bila kak non nak berangkat nih? nak kena gi beli tisu byk2..lap air hingus and air mata, menangisi pemergian kak non!

Ealyie said...

nak ikottttttttttttttt... isk..isk..iskk

p/s: kak, ku dapat Moon Cake sajork ini tahun!!! ;(

mamaDhea said...

ish ish.. mmg ada manusia2 seperti M** tuh.. infact, ramai kot.. :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger