Thursday, July 23, 2009

shut up, ok??

Untuk makhluk² haprak itu,

Korang tak payahlah susah hati untuk aku, ok? Mungkin kau rasa kau sudah cukup tahu. Tapi fahamilah, yang engkau sebenarnya tidak tahu apa2 pun. Kalaupun engkau tahu apa²,itu semua takde kena mengena dengan aku dan hidup aku.

Aku seorang yang adil. Aku terima sebarang teguran yang konstruktif. Tapi sila jangan sebarkan cas² negatif yang bermaharajalela dalam badan kau tu kepada orang lain. Aku tak larat, OK? Kalau sekadar bercakap hanya untuk menjatuhkan, baiklah engkau senyap sahaja.

Kalau engkau sendiri takut untuk mengambil risiko, sila jangan ingat semua orang macam kau. Kalau engkau tidak berani menongkah arus, sila jangan pelik kalau ada orang lain yang berani mencuba. Pokok pangkalnya, aku dan engkau berbeza. Dan jangan cuba-cuba menyamakan aku dengan engkau. That. Can never be. Even in a million year.

Apa² sahaja yang engkau masih belum cakapkan, tolong simpan. Aku tidak sudi mendengarnya. Sesungguhnya, aku mencari² orang untuk menolak aku ke atas. Bukannya menarik aku ke bawah.

Untuk engkau wahai makhluk²,
PLEASE SHUT THE HELL UP!





14 comments:

CY3.5 said...

sebelum ada kaler ijau lime sebagai background table, mak siap highlight.. bley?

MN said...

wah wah wah...berseri2 entry ni dgn feature2 baru tau! ngeeeeeeeeee....

isz_3707 said...

OK, SILA SADAP KEPADA ORG YG KO MAKSUDKAN, HEE

/TOLONGGGG, AKU BORING KAT TEMPAT BARU NIHHH

Ummu Auni Afif said...

hmph, i just vented out my frustration to his ex. rasa apa? relieved sangat :P

knv said...

yan masa tu tengah dok menggodek kod dia hahahaah! ingat konon nak buat font kasik putih, tapinya dia bantai background pun jadik putih! hampeh tul!


mn, harus seri nyah. dah tempek mekap segala! :PP


zan, mesti ko gile2 under-rated kat tempat baru tu yea? sila jauhi dari pakai branded2 stuff ko. kot tak kang harus dikeji zaman berzaman kahkahkahkah!

knv said...

aini, to HIS ex? musykil la ni? berapa ex dia ada? hahahaha.. sorry tanya jer... :P

Myra Abdul Mutalib said...

Yes.. shut up kan ? Perrgh... marah kome...

Topsy-Turvy Mum said...

bukan hang marah aku kan kak non..

tiap kali kalau baca en3 cenggini, terasa cam yg membacanya kena marah..ekekeke

Topsy-Turvy Mum said...
This comment has been removed by the author.
knv said...

myra,
yea haruslah disadapkan aje sesapa yang memekak tu hahahahahah!!!


TTM,
oh sememangnya bukan hang la deknon. hang jauh dimata dekat dihati... kahkahkahkah :P (dengan harapan bila balik tu bawaklah apple crumble barang semangkuk!)

mamaDhea said...

:D

Marisa said...

wah... tgh marah pun penuh dgn aksesori tambahan... mmg vadevas...

nelcyndana said...

KNV, rasa nak pinjam jer entry hang bagi baca kat langau keliling aku ni... tak reti 'sadap' pasal aku cuti ke berenti kerja ke... suka hati ler.... keh!keh! tumpang emo kat entry hang.... ;-)

m-i-o said...

guess what? i share the same feelings as TTM. kahkahkah!

serius, ah. sambil baca sambil tutup2 mata sebab terasa macam diri sendiri yg kena tengking.

:P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger