Wednesday, July 22, 2009

to cikyan dan lola sayang

mekasih deknons!

akhirnya berjaya akak buat menatang2 eh eh eh menatang² ni hahahahahah!

kembang kempis hidung akak tawww!! :P


baik,

ni nak praktikkan apa yang dah dipelajari:-


2³ = 8

Casa Arina®

Casa Arina©

Casa Arina

2½ = 2.5


I YOU!!!







p/s: lola, camno nak besaukan ♥ ni? sila tunjuk ajau!


6 comments:

CY3.5 said...

amboii.. dah sampai tahap ® yg tak tahan tu.. mak baru nak kuarkan tutorial esok tengah hari.. ngeee..

Ms Lola said...

Ntahnya, mak pun baru nak keluarkan entry pasal ni esok. Ngeee...

ANyways, nak besarkan heart-shape tu, cara yg mak gunakan ialah cara kuno iaitu 'select' dan tukar font size.

Kalau nak besar lagi dan lagi, sila pegi window edit html, buat la brp % yg kita nak gandakan

knv said...

kahkahkahkah!

kata A-star student! haruslah lagi advance dari cikgu-cikgi hahahaha!

buat je la tutorial tu untuk kemeslahatan sejagat :P

eh buleh ke nak buat berapa % nak besaukan dalam html? oh harus jugak ku godek nanti.

btw,
tenkiu adik2 comel!

:P

eZa said...

teruja main tekan² alt+nombor-apa²-aje... mcm² pulak yg kuar. hehehe :D

Zuhaini said...

hehe... tahniah! daku x khatam lagi.. x kosa mencuba.. sudah pening! :)

Marisa said...

makin vogue la kak non lip lap lip lap

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger