Wednesday, July 8, 2009

tutorial day

amboi amboi amboi kaknonnnnnnnn...

sungguh la ko ni takde kerja kan?

:P

yeaa... hari ini hari aku nak bersuka ria dengan tutorial HTML untuk bloggers nih. aku seronok buat benda alah ni pasal aku kan buto IT. maka setiap kali aku berjaya buat tutorial ni harus aku gedik ye tak?

okeh ni buat table suka-suka untuk anak2ku:-

InfoAkmal FarisAimieAisyahArina
D.O.B16.07.0128.08.0328.08.0310.12.05
T.O.B1650hrs1430hrs1440hrs1355hrs
Birth Weight3.2kg2.83kg3.15kg3.03kg
Head Circumference33cm34cm35cm34cm
Length52cm51cm52cm52cm



fuhhhh!! berpeluh gak den nak menyusun kod-kod ni weh. naik pinau mata mak. Cikyan, akak memang tabik kat hang dok mengadun benda alah ni selama ni! Sprong spreng!!

Lagik satu, kelas tak signature baru mak? harussss nyah. mak kan vogue!!

Lap u bebeh!!!


15 comments:

Ealyie said...

halloooo kak Non,
sesungguhnya ko mmg vogue seiras itu Demi Moore.. ahaksss..
tak koser ku tgk signature ko itu.. Vedevass kak weyy... ;p

Zety Zin said...

wah wah wah
itu signature siap ada mata lip lap lip lap lagik
cayalah

Mama Adib said...

wah wah wah sunggoh kelas ko nyah

mamaDhea said...

kehkehkeh!

haruss pinau mata kak non ooi..

btw, mmg vogeh abis laa signature baru tue.. :P

CY3.5 said...

ngeeee.. la ni ada cara lagi senang kot.. zaman mak dulu mmg gigih taip HTML berbagai..

your signature mmg very vadevas.. nak jugakkkk!!

mommysarah said...

hover tau signature tue. ada mata kelip2 lagik. keliwon sungguh

huhuhu

n.i. said...

i loike!!!!

MN said...

mak aihh!!! berkelip2 mata tu yg tak tahan tuh!!!

auspicious_me said...

wei...ko ada anak twin gupernyer.

knv said...

ealyie! seiras demi moore? ko biau benau! takpelah kalo camtu. meh akak belanja ko eskrem potong perisa kacang merah! :P


zety,
iye harus ada lip lap tu. baru la rasa macam nak sambut raya tak gituk? :P


MA,
harus aku kellass nyah. demi moore yang suruh! :P


sya,
apa nak buat. vogue is my middle name! :P


CY,
iye yang ini simplified version. sonang kacang! :P oh sila amik signature tu. free je dari internet hahahahahaha! :P


MS,
tak jumpa lak sig yang mata juling. kot tak nak jugak mak mencobaknya! :P jgn diseru keliwon tu. kang datang tak koser mak tau!


ni,
i loikee tuu.. :P


MN, hahahahah.. seram ke tengok deknon? :P nanti nak bubuh aishadow sikit baru bergetah!


AM,
weh ko ni harus ketinggalan zaman. aku ni nak dapat twins lagi dah ni baru ko perasan nyah?? tak koser tau! :P

Erna said...

perghhh!!! vedevasss vogue terkelip2 mata mu iteeewww!!

Ms Lola said...

Ya Allah, vogue the vegass. Mak masih tak koser nak buat table cam gitu

knv said...

erna,
berangan nak bulu mata lentik! maskara tak reti nak pakai la pulak hahahahah!


ML,
eh semacam kepuasan pulak bila dah siap tau. saja je test tahap kesabaran sebenaunya hahahahahah. code dia senang banget. cuma nak isi info anak2ku yang ramei itu!

:P

Marisa said...

ni baru la nama vogue..... i suka u...

isz_3707 said...

kenapa aku baru tau ko ada twin? mintak sorang :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger