Thursday, August 13, 2009

ERNA, YAN, LOLA, MRSNOBA & MARISA

glitters


guys, thanks for the flowers!

oh hangpa tak tau satu opis hingar bingar dengan kehadiran bunga2an ittew. harus akak kembang kempis announce bahawa akak memang glam haram nyah!

hahahahahha... tenkiu.. tenkiu!

you made my day.

akak ingat nak karang sajak jiwang karat atau rock kangkang kat korang. tapi takdak masa la pulak. so i googled. and came out with this poem from the net.

mekasih deknon.

i lap you muah muah muah!

p/s: pecaya tak buleh tak bawak kamera bengong tul! esok nanti tempek gambau eh!


Thank you for the lovely gift;
You didn’t have to do it.
You have a good and gracious heart,
But then, I always knew it.


I love this, and I think of you
With fondness and with pleasure;
The gift is great, but even more,
It’s your thoughtfulness I treasure.


By Joanna Fuchs








23 comments:

CY3.5 said...

tu pelaburan kami utk masa depan.. kah kah kah..

hari ni stop jadik Demi.. enjoy :)

Erna said...

{{hugs}}
am happy that you are happy sista!

yeah, stop jadik Demi, enjoy the chocs! *wink*

HUda said...

wei mesti tersipu2 ayu dpt bunga..kembang dah mesti la kan hahahhaa... enjoy!!!

HUda said...
This comment has been removed by the author.
suhainini said...

hehe..dpt bunga..bestnya...

Nur said...

happy birthday my dear sis!wahhhh..musti besaq bunga tuh!tempek gambau laaa!!!!

MN said...

HAPPY BESDAY yer kak non!
hope you like the gift...

heiy, org2 di ofis itu - JANGAN JELES! ngeh ngeh ngeh!

knv said...

yan,
oo... ada udang sebalik mee ya? hampeh tau! ye la ye la nanti akak bagi eskrem sorang sepotong hahahha!


erna,
thanks a lot! oh hari ni demi letak tepi senyap-senyap. dia pun kepingan gak ceklat hahahaha!


ude,
iye harus kembang kembis dan perasan glamer. bagi lambaian queen lagik hahahahaah! hampeh!

S,
sungguh! cam cik nyet hahahahah!

nonie,
oh idaklah besau pun. tapi cantik dan sweet.

MN,
the damage been done. matilah depa jaki kat akak hahahahaha! thanks bebeh!

m-i-o said...

hadoi, memang tak dapat dibayangkan betapa kembangnya hidung knv. hahaha!

engkorang memang terer la meng'pampered' seorang leo...leo memang suka being the centre of attention tau!

eh, takde gambar ke? haruslah ditayang bunga dan coklat ittew! ke dah abis dimakan semuanya? :P

knv said...

mio,
sila bayangkan bersungguh sungguh! hahahahaah!

eh eh eh memandai aje kata suka jadik centre of attention yea? saya bangkang tau!

err.. bunga tu ada lagi. esok baru nak makan kahkahkahkahakh!

:P

Ms Lola said...

Pecah kaca, pecah gelas.....
Sudah baca, harap balas....

MUAHAHAHAHAHHAH

knv said...

lola,
memang siot pantun hang tu. kahkahkahkah! rasa cam tercekik coklat kat esofagus hahahaha!

ye lah ye lah!

tengah ready nak balas la ni!

tungguuuuuuuuuuuuuu!!!

:P

Fid said...

korang
besday aku 12 january kahkahkahkahkah
harus ada yg terjun bangunan kalau aku dapat bunga...bkn laki aku ya..tapi ada kera kahkahakh
apa2 pun knv....
selamat maju jaya.....

ibuThaqif said...
This comment has been removed by the author.
NeroEcha said...

Bestnya kak non dpt coklat n bunga..just to inform birthday aku ahad ni ( 16 August) kihkihkihkih..kak non n fid ingat tau...korang hantar bunga taik ayam pun aku terima

knv said...

fid,
kahkahkahkah memang berbaloi la kira hantaq bunga kat hang, pasai buleh tengok kera terjun bangunan hahahah!

yea selamat maju jaya kat aku. walaupun still nebes2 nih!

Ms Lola said...

Eh, itu "Puisi Untuk Ana" lah. Hahahah (apekebenda lawak-yg-tak-lawak aku buat nih). AMpun

knv said...

nero,
harus aku buat2 lupa! hahahahahah! macam ni ajelah. ko pegi je petik mana2 bunga taik ayam kat tepi2 longkang tu. anggap aje dari aku ngan fid. buleh gitu? kahkahkahkah!


lola,
pasal puisi kalu, hang la yang kena balas. memang ntah hapa2 kome nih! tak paham mak! :P

CY3.5 said...

cik abang dah tau ke? kalau tak, sila buat2 macam dapat dari secret admirer :P

knv said...

ish poyo bebenau nak purak2 datang dari admirer. tak sesuwei tau hahahaha!

dia tau dah pun. mula2 tu cuak habis! "sapa? sapa bagi? sapa?" kahkahkahkahkah!

yang penting i lap u ol!

:P

Marisa said...

phewit... glemer la tu sekejap ye

mamadanish said...

KNV,
Happy bestday..May ALlah Bless you..

NeroEcha said...

Sungguh keji ko suruh aku petik bunga taik ayam tepi longkak ekk..takpe ler tak nak pg...sob..sob..sob

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger