Thursday, August 13, 2009

today is my day

glitters

yea, saya dah 33 tahun hari ini.

dilahirkan pada hari jumaat. 13 ogos. 1976.

hari ni saya bersyukur dengan apa yang saya ada.

a real good husband

wonderful kids

great friends

my beloved parents

a good future ahead of me

i love my life



thanks,

for being a part of it all!



31 comments:

Mynie said...

happy birthday, kak ana! semoga dirahmati Allah selalu dan dimurahkan rezeki..

Ummu Auni Afif said...

wah you're 33! same age as my ex..kah kah

tapi kita org anak 2 je, kak ana 4, tak boleh lawannn daaa :D

CY3.5 said...

cantek no 33 ni.. ngeee.. i'll be there in 2 years time :)

happy besday k Ana!

IbuKauthar @ Salwa said...

HAPPY BIRTHDAY KNV :)

ar.nie said...

Happy Birthday KNV! ;)

Erna said...

Selamat Milad KNV!
Selamat Ultah KNV!

Lots of luv,
Buk E

note: milad & ultah = happy birthday ultah-ulangtahun :P

auspicious_me said...

knv

check ur FB,aku dah post somethin.

HUda said...

wei eppy besday!!! sori takleh hoya hoye hari ni... aku balik nanti kita pi ronggeng hihi... semoga semua cita2 tercapai dgn segera! demi DEMI! ingat tu hehe

Sayang.Ibu said...

happy birthday KNV!!! semoga berjaya dalam apa jua yang diceburi...aminnn

MommyCT said...

Salam knvogue...
Kita sebaya ^_^

mast@work said...

kak non, selamat ulangtahun kelahiran.. moga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu

isz_3707 said...

happy 33th birthday kak non vogue, aku doakan segala yg terbaik utk ko.

/ko dpt pi interview PTD kah? gudlak yer, aku xpi pun xm aritu, takut sakit babi punya pasal

knv said...

korang2,

mekasih!

sorry aku tak sempat nak reply sorang2. boss aku suh buat keje kurang cerdik sikit nih!

apa2pun.

i love you all.

:))

m-i-o said...

wah, friday the 13th! :P

13.8 is a nice number - nanti sy bg kat apek2 sini try nombor ekor. kahkahkah! diorang ni, plat no keta sy pun nk dijadikan no ekor. keji tau!

happy birthday, knv! :P

::Umi Sufira:: said...

Happy Birthday Kak Non..semoga panjang umur murah rezeki dan diberkati!:)

Fid said...

tahniah kak non

NeroEcha said...

Happy 33rd birthday kak non..semoga nanti dimurahkan rezeki n awet muda sentiasa..nak post kat FB tapi takleh bukak lak

rizza said...

Happy Birthday ANA!!!

suhainini said...

happy 33th birthday kak ana...semoga panjang umuq and dimurahkan rezeki...hr ni pun besday kawan sy

Mama Adib said...

happy bday beb

rini ko meningkat usia sama ngan my adib

bezanya ko 33 tahun adib 4 tahun muah muah muah

knv said...

fuhhh! now baru leh komen!

MA,
oh confirm adib akan besar jadik orang hebat dan macho dan vogue!
:P thanks!

S,
thanks dear!

rizza,
ko utang aku coklat kek satu!


nero,
thanks beb.

fid,
tahniah? pasal dah tua ke? kahkahkahkah!


US,
mekasih dik! :)

mio,
kalu menang no ekor tu sila bakar semua duit2 tuh hahahaah! friday the 13th tu hanya bidaah semata2. sebab saya ni bukanlah seorang yang scary, malah lemah lembut semata! ahaks! :P

iszan,
aku dapat. tapi tak confirm buleh pi ke tak hahahaha! thanks. alaa... exam tu selagi nama ko ada dalam spa website, selagi tu la depa akan panggil. kalu rajin pi la next time.

mast,
mekasih bebanyak. aminnn. :)

mommyCT,
iye ke sebaya? oh saya ingat saya yang paling tua sini :P thanks!

SI,
aminnnnnnnnn dik. thanksss!


ude,
hari ni demi aku tolak tepi loorrrr.. pagi nasi lemak. lunch pizza. ni dinner ni tak tau la abenda nak makan pulok hahahahaha!

bent,
thanks. dah tengok. sorry aku ngong sikit FB tuh!

erna,
tu bahasa arab ke bahasa indon? hahahahaah akak dah konpius ni haaa!

arnie,
mekasih dik!

salwa,
thanksss!!

yan,
eh memanglah cantik. apa2 sahaja associated ngan akak memang harus cantik! :P muahahahah!

aini,
sungguh? entah2 kenal kot? hahahahahaha! kalau lawan anak sapa memang dapat hadiah tak? :P

mynie,
thanks for the doa. aminnn.

Zety Zin said...

oh tadi ada miting sampai ke lunch so baru la baca blog KNV ni.

happy birthday KNV! semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.

knv said...

zety, no worries lorrr! terima kasih. :)

rizza said...

ana kek coklat? tahun depan lepas ko balik darik UK boleh le tuntut utang tu.... hehhehe

knv said...

za, aku fly 11th 9 larr.. kalo sempat kita jumpa la yea!

chilun @ cik pau @ bibimie said...

selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 33. semoga beroleh kejayaan di dunia dan akhirat serta dirahmati Allah selalu.

salam sayang muahsss muahsss muahsss... hehehehe...

knv said...

pau,
salam sayang muahhsss muahhss muahhsss jugak!

:P

tenkiuu!!

DrWati said...

knv,
happy birthday, semoga pjg umur dan kekal sihat tubuh badan dan akal fikiran ke akhir hayat

u fly 9/11? nice date...

raya bawaklah anak2 dtg umah

iza said...

ana, hepi besday..semoga berbahagia selalu...

knv said...

doc, jgn depa ingat i ni terrorist sudah! hahahaah! raya? waahhh... takleh nak imagine lagi hahahah!

iza,
thanks dude! sama jugak untuk hang!

mirah said...

K ana, ahppy belated birthday. Saya termiss entry yg ini. Huhu.. apapun moga sentiasa dalam rahmat Allah jua.. :)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger