Wednesday, August 12, 2009

layan tag

Hari ni terasa biol. Maka wajib aku buat tag dari cikyan dan fid ni untuk melayan biol ni :P

Maka,

First, nyatakan 5 fakta menarik tentang cikyan.
1 Dia seorang yang 'ah..ah..ah..' <-- sila intepret sendiri-sendiri
2. Sweet. Macam donut. :D
3. Anak2 terunanya amat mengancam sukma! hensem macam brad pitt ko! (dengan ucapan, ada can ke nak jadi menantu kesayangan mak? :P)
4. Dia ada 3 anak teruna, dan sorang pompuan on the way. Sungguh ka yan? Sila confirmkan heheheheh! Kalau sungguh, maka memang sesuwei la ngan aku yang ada anak sorang lelaki dan 3 pompuan! hahahahahaha (berbalik soalan kat no. 3 :P)
5. entah la tak tau apa fakta lagi dah. kalu nak tau hangpa pi tanya dia sendiri eh? macam tak kenal. tak koser mak!


Second, 5 fakta tentang cikfid. Sabau ajelah!
1. oh seorang yang agak brutal
2. kalau hangpa tak kenal dia dan tengah cuba2 menjinakkan diri nak baca blog dia, mungkin buleh pening kot. hahahahaha. sebab dia ni blogger on impulse yang tegar. apa kat kepala dia dia akan tulis dan2 tu jugak. so expectlah the unexpected. :D
3. suaranya... awwww! mengancam sukma. :P
4. dari dulu sampai ke sudah nak jadi WAHM. aku doakan agar cepat2 tercapai impian hang tu. 5. entahlah weh. sila ke blog dia untuk fakta2 yang seterusnya!


Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. Kulit aku ni cerah sikit dari milo :P
2. Aku bakal jadi desperate housewife yang tersohor abad ini.
3. Aku bakal pegi interview untuk jawatan tersohor abad ini. Entah hapa aku nak goreng nanti labuuuu!
4. Aku masih jauh tersasar dari body idolaku kak Demi :P jadi sekarang tengah berhempas pulas beraerobik ngan kakak paula abdul pula.
5. Aku suka sebab dah agak fit berbanding dulu. Dan buleh makan apa yang aku suka tanpa rasa bersalah. (pasal tu tak jadi kak demi lagik :P)


Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
1. cikyan ulam raja. jgn rindu kat akak. unless tetiba blog akak ni tinggal bersawang!
2. mimielola vogue. akak tau hang dah buat. saja je nak bagi balik hahahaha!
3. erna. hang busy akak tau. entah2 hang dah buat pun kan?
4. marisa. oh akak masih menunggu utusan darimu :P
5. fid. balas balik! :)

Untuk pengetahuan korang. Nama2 diatas ni antara mereka yang mula2 acknowledged kehadiran aku dalam dunia blogging ni. I owe you sistas! bak kata orang kampung akak, you were there when i was a nobody. cewah cewah cewahhhhhh!! macamlah sekarang ni somebody pun hahahaah!

Remember this. No matter what, you guys will always be close to my heart!

Sob! Sob!

Oh tetiba mak emo! :(



10 comments:

Erna said...

*sob*sob*sob
i love you too sista!!!!
definately im gonna miss you..

CY3.5 said...

ooo, you emo bley? i emo takley? ha ha ha.. mak ni sweet macam krispy kreme kah? kekeke..

knv said...

erna,
me too! :(


yan,
krispy kreme tak pernah rasa so takleh nak compare hahahaha!!.. donut yang dimaksudkan hanya standard dunkin donut je hahahahah!

isz_3707 said...

maafkan aku kerana tidak berada di situ semasa kamu adalah nobody :P

knv said...

kahkahkahkah!

cik iszan. it's okay. pasai aku STILL a nobody pun hahhahahahahah! best gak layan jiwang nih!

:P

Ms Lola said...

Kah kah kah! Entahnya. SIAPA KNV sebenarnya? Muahahaha

Adoii.. I terharu

knv said...

lola,
itu harus nak kena tulis buku 8 jilid baru buleh rungkai misteri knv hahahahaha!

hampeh!

oh akak pun terharu deknon!

:P

MN said...

saya pun nak emo. i tak close to your heart ke????

uuuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

knv said...

MN,
sumpah close jugak! nanti jadik yea 21st nih! :))

Fid said...

korang! korang jumpa2 yaaaa
kesian kat aku
KNV...nanti aku terjah umah hang la...OK ka???

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger