Wednesday, August 12, 2009

si capik

entah kenapa aku sukaaaaa tengok muka mamat yang berlakon jadik sicapik drama yusuf haslam kat tv2 tu.

apa? yusuf haslam? oh aku suka dia produce cerita2 macam tu. OKU yang penuh dignity.



berbalik kat si capik, aku rasa aman tengok muka dia. despite the capikness :P aku rasa nanti kalo anak2 pompuan aku ada boipren lagu tu pun, aku redhaaaaa je kot hahahahahaha! serius! sedap mata memandang!

oh gambar kat atas ni tak justify langsung keamanan wajah si capik. tapi sampei kesudah aku tak tau siapa nama pelakon tu.

apa2 ajelah dik. tapi hang memang rock!




5 comments:

Ms Lola said...

Citer apa?

chilun @ cik pau @ bibimie said...

TV2? alamak kak... tak pernah tengok laa channel tu kecuali kalau tayang citer P.Ramlee.. huhuh..

knv said...

lola,
tajuk dia memang 'Si Capik'. every tuesday at tv2.

pau,
biasala tu. ni pun ala2 'ter'tengok hahahah!

m-i-o said...

hahaha! sy tengok, sy tengok!

okeh nama dia zack. dulu penyanyi x-factor - kalo tak silap la. ni nampak muka dia aman sebab rambut dah potong. rambut asal dia panjang wokey, siap curly2 di hujung. hahaha!

oh ya, muka dia semasa berambut panjang adalah tidak aman sama sekali (mengikut pandangan saya la)

knv said...

oh dia tu la zack x-factor yea? hahahaha barulah ku tau! tak leh imagine la dia rambut panjang. tak sesuwei!

tapi i like to look at his face when he's in silence aje. bila bukak mulut macam off la pulak hahaha! kan dalam cite tu banyak monolog kan?

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger