Monday, September 28, 2009

fun at the park

wokeh ni last for today. tak larat den tau! apa? korang ingat aku takdak kerja pekdah nak buat? hahahahah! aku hanya tukau profession tau. tapi still kerja.

oh yea aku tengah usha2 gak kerja2 part time kat sini. pasai hari tu aku ada pi terjah Clark's Factory Outlet. MasyaAllahhhhhhhhhh! Nak pengsan ok. Jadi aku berazam untuk mengumpul dana yang cukup agar dapat kumpul kasuk clark dua pasang sebulan. so kira setahun dapat la 24 pasang kan? yessss!! pastu aku pakat kenen kat korang bila balik malaysia sok, ye tak? Muahahahahahhahaah!!

btw, Gambar2 ni masa ada part festival sebelah sekolah depa. kira macam information day la jugak ada bomba, polis, datang bagi talk.

layannzzzzz!!

p/s; eh sorry bebanyak ek aku tak sempat nak balas komen2 tersohor korang. busy banget. lagipun komputer ni ngong sikit.

take care korang. i lap u olss!












Posted by Picasa

15 comments:

pinkytoe said...

wah tak caya, aku yg pertama komen. kak oi..apa kata ym sket kat aku ni. at least if ada sale ke kat clark tu boleh la aku pesan cecepat. aku ni bukan rajin naa nak bukak blog. lagi bagus if ada hp malaysia. sms je. lagi confirm aku dapat. aku dah eye clark kat mesia ni. mak nak terjah je rm300 letak kat kaki. tapi nak bagi buruk kasut buaya aku ni dulu. nanti aku anta pic yea. hahahha keji keji

knv said...

cik.an,
hang sign up skype la weh. free aje nak cakap pun. beli head phone yang plug in tuh.

emel kat aku la weh ana_miraa@yahoo.com gambau kasut idaman hang. dengan size sekali. buleh aku usha2 lagik!

Salwa said...

wah KNV
marathon tulis blog ka
hehehe
semput kami 'mengejar'
;)

MN said...

apakah id skype anda?
kak non, nak pesan clarks bisa nggak???
serious nih!

knv said...

salwa, harus marathon. nak kena abiskan semua sebelum anak2 balik sekolah hahahaha!

MN,
lupa lak ID. lakiku yang signup. nanti mak habaq. oh bisa.. bisa... kalau ada yang betul2 sebijik sejibon buleh sesangat. hantar gambar kasut yang berkenan tu nanti ku usha2 kat sini.

Zuhaini said...

kak non, clarks kat sana murah bangat ke..? :) best nya...

Marisa said...

wah2... sakan.. sakan...

Fid said...

KNV
keazaman hang aku admire gilaaa...
hahahaa
ada yang agak2 sesuai ngan aku tuh hang sedekah la kahkahkah

Zety Zin said...

wah seminggu tak menjenguk blog knv tetiba bila jenguk dihidangkan dengan begitu banyak gambar. best best. :)

Myra Abdul Mutalib said...

Apa ? Umah ko dekat ngan factory Clark's ? Esok aku sampai... kah kah

Aku memang dari dulu habaq kat Dan, kerajaan Malaysia kena htr org study macamana pasar kat UK buleh bersih dan tak berair2.. Siap juai pakai tie lagi. NI htr pi study Disneyland secara rahsia sampai org Disneyland pun tak tahu buat apa ?

liadevega said...

Myra, clarks tu...jom..kita terjah Birm. Err..u ada berapa hengget? Pinjam nak beli tiket kapey terobang...!

liadevega said...

terlupa nak kata, update bebanyak gini la kami sukaa...ala, hang kan the superwoman-desperate- multitasking-housewife ? hehe...aku yg rilek ni gak malas update blog..kui kui

liadevega said...

satu lagi lupa nak cakap...patutla sekolah ni namanya raddlebarn...bentuknya pun macam barn..hehe

nah ko, aku dah spam hang punya komen...larikkk...

Myra Abdul Mutalib said...

YA.. aku baru nak mintak pinjam duit hang...

knv said...

zuhaini,
yang factory outlet punya agak murah la. tapi out of season punya design la. yang baru2 kat butik biasa tu still mahal gak.

marisa, nanti bagi design ngan size eh?

fid, toksah dok admire la. macam songsang je keazaman aku nih hahahahah! aku sedekah kat hang benda lain la weh. :P

zety, kata banyak masa terluang hahahah :P

myra, itu sungguh la. depa dah dapat ke jawapan camana nak buat pasar malaysia tak berair? harus tak jumpa solution sampai kesudah. aku gerenti la hahah :P

lia, datang la weh. nampak jacket potato aku tingat kat hang. hahahaha.. jgn leleh air liur udah! woih semua sekolah design lagu tu. barn ka, stable ka, sama aje ropenya! hang spam takpa aku maapkan! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger