Tuesday, September 29, 2009

lunch anyone?

untuk anak2 tercinta, maka aku berlaku kreatif (a.k.a) malas! kahkahkahkahkah!

beli aje dinner roll kecik2 tu.

belah dua.

buh tuna ngan mayo ngan cili sos.



tadaaaaaaaaaaaaaaa!!



eh eh eh macam pernah dengar aje tadaaa tu. kahkahkahkahkah! lola hang jgn batuk okeh?



dan untuk aku lak,





















































































































































urghhhhh!! tak bestnya! cereal aje? :P



jadilah kaknon. bila lagi nak lunch cereal ngan susu sejuk kalo tak kat birm kan? hohohohoh!




p/s: iye impian demi moore tak pernah padam! kahkahkahkahkah! sabo ajelah kaknon woii!!







Posted by Picasa

13 comments:

~Yu.Es~ said...

kahkahkah..jadilah kak non..kenyang jugak tuh makan cereal:)

Marisa said...

duduk kat negara org putih... mkn kena la org putih juga ye.... hehehe

Salwa said...

punya lah keberatan KNV nak display gamba cereal tu..scroll jauh ke bawah baru jumpa..hehehe
nampak benar org di sana rindu nasi lemak sambal sotong n roti canai dengan dalca dan sambal untuk sarapan...
huhu..tabah ya KNV..kalu sy yg big size ni, gerenti slim lepas sebulan sebab selera ku terseksa
hehe

Fid said...

knv
kehidupan di obersi paling aku suka adalah tang bab buat 'bentou' aka bekal untuk lunch ka dinner ka whatever..berkelah ka..aku suka!
hatta kat malaya pun aku suka cuma kalau M melanda gaban malassssssssssssssssss

Zety Zin said...

jauh betul nak sampai ke gambar cereal tu. hehe.

Nanak said...

hi..
cereal saja?kenyangkah?

Ummu Auni Afif said...

dah turun berapa kilo duk sana? hehehe

Nur said...

yezza...demi moore in the making!harus kurus keding kalu hari2 mkn cereal..

Mynie said...

tulah, jauh scroll down nak tengok gambar cereal tu hehe..
bila lagi nak nikmati susu segar yang murah kalau tak kat sana ek? lg satu yg saya suka buat guna fresh milk (dulu jela, skrg cannot afford) ialah hot chocolate. yum! dpt pulak sepeket chips.. (eh dah terlebih ni ;p)

HUda said...

tak aci tak aci..aku punya la ada open house bagai...nasi lemak, nasi ayam, sambal sotong, laksa,semua yg berlemak2 la adanya... depresssss la nengok entry ni hoho

MN said...

sama soklan cam UAA. dah turun berapa kilo dah kak non?

dah la dok jln kakii htr the kids gi skolah..makan cereal jer. ini tidak boleh jadi!

knv said...

yu.es, kenyang la jugak walaupun... bluerghhhh! :P

marisa, itu aje yang cepatnya! hahahahah dasar pemalasssss!!

salwa, hoh tak seksa jugak. sini officially bumi paskistanis. so roti canai segala mala tu kira makanan ruji la.. yang pelik kalo makan cereal cam akak kahkahkahkahkah!

fid, sini harus kena prepare lunch pack pasal sekolah habis kul 3pm. kang lapaq kebuluq lak anak2 kang. tak rela haku!

zety, jauh itu disengajakan! :P

nanak, kalo banyak haruslah kenyang! cuma tak sedap je la hahahaha!

aini, tak sampei sebulan ni, dah turun 2 kg. longgar la jugak haq yang ketat2 tuh hahahahah.. initial je ni. pasai tekujat dok jalan kulukilir.

nonie, ish idaklah teman nak mengadap cereal tiap2 hari hahahah!

mynie, itu memang sungguh. nasib baik arina pun suka fresh milk. kami buat milo ke nescafe ke semua boh fresh milk. pueh hati den!

ude, oh nanti hang datang sini hang akan alaminya sendirik. toksah dok jeles. entah bila kurun aku nak makan nasi ayam ni weh. hah toksah suruh aku buat aku takmo. aku nak orang hidang terus je hahahah!

MN, kalo betoi tak leh jadik meh datang sini jugak. bolehlah kita makan cereal dan jogging sama2 tiap2 hari hahahahha!

Topsy-Turvy Mum said...

Comey mangkuk cereal Kak Nonnn..

main cepat ler jadi demi moore nehh :D...jeles iols!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger