Tuesday, September 1, 2009

sekitar 31 Ogos 2009

orang lain harus buat entry merdeka atau entry bukak posa. tapi tahun ni tanggal 31 Ogos aku ngan family agak sibuk uruskan benda lain. :P

(masa aku tulis ni, laki ngan anak aku dah selamat pun sampai birm. apa khabarlah gamaknya depa kat sana. tak terimagine aku!)


beg yang tengah itu telah direject oleh MAS pasai berat terlebih. kalo korang nak tau dalam tu penuh la segala rempah ratus untuk setahun. hahahahaha.. iye.. aku memang hover!



the kids during the day



airport #1



airport #2



last call!



okay peeps! i have another round of repacking to do!

selamat berpuasa semua! :D

(p/s: tiada muka saya didalam gambar diatas. sila hentikan sebarang spekulasi! :P)




19 comments:

Ajmal Danial said...

Aku lupa nak suh hg pesan kat che abg hg bawak bendera M'sia. Dlm beg tu hg seludup mercun ka pa, rempah kunun

Ajmal Danial said...

Alamak lupa plak nak intro, ni aku la DR

knv said...

ish memang aku nak bawak bendera tu. nanti anak2 aku leh buat show and tell kat sekolah baru depa.

ajmal danial anak hang kaa?

mercun? gila hang? harus aku tido lokap. tak pasal jadik international convict! hawww tak rela i!

:P

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...
a new journey a new life :D
embrace every seconds of it babe...best nyeeee...owh u punye flight bile plak? :)

ar.nie said...

Kene reject kak Ana? Ekekeke.

Pos ajerlah naik kapal separuh kak. Mmg lmbt sampai, but at least, boleh di hantar & kos pon murah. :)

mirah said...

mm..tak lama lagi turn k ana lah pulak kan. Tetiba rasa sayu pulak. Heheh apa kes pulak saya ni yg over kan? gurau je kak ana.

Apapun, moga semua berjalan lancar tu. Nanti k ana pergi brapa org pula?

Marisa said...

wah.. excitednya! mesti akmal teruja!

MN said...

kak non!!!! selamat berpacking!
moga2 selamat semuanya. insyaallah.

::Umi Sufira:: said...

Selamat hidup di negara orang....:) buat kesekian kalinya kan..dulu single sekarang nagn anak2 laks:)

mast@work said...

ayat jahat: ele, saya tahu kenapa gambar kak non takde.. mesti sebab 'berlinangan ayaq mata kasih' kan kan kan? hau hau hau

bib said...

Ana, ko dah terminate no hp ko ke?..aku call asyik2 dapat number not in service. camna nak contact ko nih

Zety Zin said...

selamat berpacking ye KNV :)

CY3.5 said...

haa.. next entry pasal tuan punya badan fly, time tu dia post dari birm la plak kannnn..

knv said...

verde, thanks a lot :D. mine would be on the 12th 11.40pm. doakanlah semoga selamat semuanya..

arnie, memang kena pos la gamaknya tu. tak koser nak pack unpack ni tau!

mirah, toksah la sayu. ni kan happy occasion? :P akak pi ngan 3 orang girls tu. fuh challenging!

marisa, hihihi.. bukan akmal aje yang teruja! btw dah selamat sampai pun dah. happy je dapat tengok muka depa kat skype! oh i love internet!

MN, thanks for your doa! gelabah gak nak go through london checkpoint ni! harus depa ingat mak bangla anak 3! kahkahkahkah!

US, gitu la gamaknya! masa single tu senang bangat. lintang pukang pun sendiri tanggung. ni ramai2 ni cuak la jugak hahahaha!

mast, sumpah tidak. neneknya aje yang berlinang ayaq mata. yang maknya kool aje sebab nanti nak jumpa jugak :P

bib, ye dalam process termination. aku dah balas pun email hang.

zety, mekasih. nyampah dah packing unpacking packing unpacking!

yan, haruslah tu! tak sabau den! ahakss!!

NeroEcha said...

Tak lama lagi ko lak ke sana ekkk...keep in touch yer..cepat2 update blog ko bila sampai sana.facebook tu selalu2 ler kasi update

Topsy-Turvy Mum said...

selamat berangkat k non..

ok ler tak sampai sebulan jumpa balik..

mak dulu 3 bulannnnn!! nak dtg sini ngan budak2 tu siap pak mentua escort..hehe

take care.

Liyana said...

Bon voyage! Yang rempah ratus tu perkara wajib :). Apa kata, kalau yang tahan lama/expiry data lambat lagi, you post aje by surface mail (it'll reach you in two months' time.

Nur said...

bestnyerr!!!
semoga semua selamat sampai dan jalani hidup baru di negara org..gud luck juga utk intebiu ittew!!

knv said...

nero, musti ada update weh. tunggu yo lah!

TTM, ya allah tiga bulan? lamo tu weh! dengan bapak budak tak kisah sangat tapi yang tak tahan dengan anak terunaku yang sorang itu! ahakss! iye ke tu?

liyana, memang bawak sikit je after repacking ni. buat berat aje. yang selebihnya pos laut aje. tak koser nak mengangkut banyak2 kat airport weh!

nonie,
thanks dik! semoga best la kat sana nanti hahahah!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger