Friday, September 4, 2009

thing i would miss


karipap sardin mak den!





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


eh! sapa lak dua anak dara nih? seksa la pulokkkk!!!


:P









22 comments:

Salwa said...
This comment has been removed by the author.
Salwa said...

laaa terdelete comment..
sy cakap anak KNV dua tu mcm kembar..ke mmg kembar?

karipap buleh buat frzen kut..hehe

selamat merantau ke negara org..semoga sentiasa sihat dan happy di sana :) happy having winter la ye masuk oct nanti :)

Ms Lola said...

A ah, bawak la bekal frozen food

:: vErde+hAzizi :: said...

sempat lg nk belajar from ur mum before fly...or else buat frozen...tp limited laaa...better learn to do it urself ;)

isz_3707 said...

heeeee, memang seksiiiii

knv said...

salwa, memang kembar pungg! :P

korang,
pasal frozen food tu, rasanya tak lepas immigresen.

laki mak ada bawak brahim's segera tu, semua kena confiscate kat airport. depa kata takleh bawak food yang processed camtu. entah2 ikan bilis pun depa tak bagi kang. tapi tu mak bawak ajelah sikit. kalu tak lepas harus pakat sedekah ramai2 kat kastam depa hahahah!

verde, the part i would miss so much ialah, part yang tak payah buat dah ada depan mata hahahahahah! keji betullah! tak susah pun recipe. antara malas ngan rajin je lah.

*sigh*

selamat memasak la kaknon woi!

:P

Mama Adib said...

seksa giler anak hang, awat labuh bebenar "kain dalam" (apa istilah eee lama ku tak guna ha ha)

Nur said...

sis..i'm missing something here..bkn ke kak non nk g sebulan je kan..kan..kan????????ke noni yg terlps pandang???

Noralis said...

Assalamualaikum,

I've been your silent reader for sometime, Semoga semuanya Selamat di Sana. Memandangkan I pun ada diperantauan juga, saya bole bayangkan nanti bila baru sampai di sana. Best Wishes to you & your family, anak2 you nanti mesti seronok kat sana,percayalah, InsyaAllah. Selamat juga menjadi SAHM!

Noralis said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalamualaikum Cik Ana..

Semoga enjoy life as a hsewife ye..
Duk uk berapa lama..
Selamat berangkat..

Friend from Sudan...(ingat lagi tak?)

knv said...

maadib, kahkahkah itu actually orang tua punya petty coat. hahahaha.. memang dah lama tak guna sehh! aku beli pasai baju raya depa jarang gileeee aku lupa nak suruh tailor buh lining. nak alter dah tak sempat. labuh2 tu aku lipat yo lah nanti.

noni, hang memang potoi. akak nak pi setahun la weh!

noralis, thanks for the well wishes! hopefully dapat jadi SAHM yang hebat! hahahahahaha! :D tinggallah your link. boleh i buat rujukan bila2 perlu :P

assalammualaikum friend from sudan. macam ingat tapi takut salah orang. :D tak lama pun. setahun aje. thanks. please drop by later. buleh share2 experience.

Anonymous said...

cik ana...

ni hasni..ingat tak..
experience lain la.. sini takdak tempat shopping2.. hihi...
tapi best la duk rumah ngan anak..
enjoy yr moment with kids.. :)

knv said...

hasni! ye dah agak pun. eh you dah lama kan kat sana? bila nak balik sini? still with UM kan? ok thanks.

Anonymous said...

since last yr.. nak balik for good tak tau lg but yang pasti 2011 dah balik ler sebab unpaid leave hbs dah..

Marisa said...

pe lagi.... lepas ni buat sendiri la karipap tuh...

Erna said...

hihi cutenya depa ngan kain dalam gitu ;)
apalagi kak non!! Dok umah la nnt nak masak segala benda!

mamaDhea said...

akak.. nak pegi dah ke? :D

ala, teringat sya dolu² berkain dalam gitu.. ekeke..

karipap sardin sya pon sukak.. apelagi bila dah siap hidang tinggal makan.. ahahaha.. kan kak kan.. :D

Zety Zin said...

amboi2 seksinya. hehehe.

chilun @ cik pau @ bibimie said...

siap kemas dah ker kak? semoga selamat sampai ke destinasi. selamat hari raya maaf zahir dan batin.

MN said...

kak non, bila nak beangkat nih? *sob sob*

iza said...

na,
doa aku semoga kau sekeluarga selamat pergi...dan jugak selamat kembali. Semoga menjadi domestic goddess yang berjaya. Maaf ye tak dapat nak jumpa before you depart... keadaan tak mengizinkan :). Di kesempatan ni nak mintak maaf zahir batin kalau ada salah dan silap... Salam Aidilfitri..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger