Saturday, September 12, 2009

you will be sorely missed!

so long, farewell, auf weidersehen!

kalau tiada aral melintang, aku dan anak2 sudahpun berada didalam kapalterbang tatkala ini.

*sob*sob*sob*

sedihnya nak tinggalkan malaysia dan segala isi2nya.

perjalanan ke London akan mengambil masa 12 jam lebih. Kami akan touch down Heathrow dalam pukul 5.35am waktu tempatan. cadangnya laki aku akan amik kat Heathrow Airport.

oh honestly, aku masih tak boleh nak imagine kehidupan yang bakal aku lalui sepanjang setahun yang akan datang ini. berhijrah ke Birmingham, walaupun hanya setahun, ialah antara keputusan2 besar yang pernah aku buat dalam hidup aku.

semoga ianya juga merupakan antara keputusan2 terbaik!

untuk semua, terima kasih atas doa2 kalian.

my mom n dad.
my friends.
malaysia.
and all the great things that come with it.

ALL will be sorely missed!

SAYA ANAK MALAYSIA.


SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN. BILA MELANTAK KETUPAT RENDANG TU, SILA INGAT KAT AKU YANG JAOUH DIMATA.





23 comments:

KS said...

have a safe journey n take care kak non!

see u as ptd bila u balik ;)

mast@work said...

kak non, selamat pergi ke perantauan.. take care.. jangan lupa mengupdate bila ada peluang ek..

mast@work said...
This comment has been removed by the author.
Erna said...

gonna miss you sista!!
take care! *sob*sob*sob*
sempat lg hang sms pasal 'tu' tadik hihi terkujat den!
Semoga selamat smua! Jangan lupakan kami disini..dan jangan lupa utk shopping utk kami kat sana sok hikhik

Salwa said...

farewell KNV
seamat berhari raya di birmingham :)
jgn lupa kami pembaca tegar bloh mu :)

Fid said...

jumpa lagi weh!
doakan tiba2 aku bnyk wang leh aku pi jengah hang ahahhaa

MN said...

take care kak non. :)

isz_3707 said...

selamat jalan romeo..aku baru tau ko pi setahun je..aku harap aku xkan merinduimu kecualilah kalau ko biarkan blogmu bersawang. aku mengharapkan lebih byk entry bergambar lepas ni. do take care.

eZa said...

you'll be missed kak non. haish! sebak la pulak...

take care & best wishes always!

Selamat berhari raya di perantauan ;)

Sayang.Ibu said...

slmt jln ahkak... misz ya... take care

suealeen said...

tak pa.. nanti saya tayang gambaq ketupat + rendang tu bebanyak. dasar dengki! kehkehkeh...

well, i'll miss you. just don't forget to update your blog regularly sista!

Mynie said...

have fun, knv! selamat hari raya, maaf zahir batin. jgn lupa update blog selalu :)

Real Woman said...

all the best...tapi seronoknya pergi birmingham!! :)

jua said...

kak non 'my friends' tu termasuk aku kah?

ohhh kak non!!! selamat hari raya.

Marisa said...

semoga selamat semuanya.... selamat menjalani kehidupan baru di sana nanti

mirah said...

moga selamat sampai tu. Saya ops kami kot tengah tunggu update k ana dari birm nih..:)

mommyashvin said...

Happy Journey! Sorry tak sempat to meet you.

Zety Zin said...

selamat jalan KNV! jgn lupa pembaca tegar blog mu ini :)

mamadanish said...

Take care..njoy..Selamat Hari RAya

bib said...

Selamat Hari Raya..jgn nangis tatkala baca komen ni..maybe aku tengah melantak lomang..ahhaha..Maaf zahir batin..

moga ko tabah hidup kat tempat oghang putih tu..hehehe

NeroEcha said...

Duk baik2 kat sana tau kak non..jgn lupe beli kan aku cekelat uk...

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

all d best!

&

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

knv said...

guys, thanks a lot!!

lap you guys!

nanti balik akak belikan fridge magnet sorang sebijik ek? hahahahahah!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger