Friday, October 9, 2009

verangansss

oh oh oh!

aku gatai tangan pi register jobsearch depa. petang tadi dah ada satu recruiter company call tanya minat ke idak nak kerja.

ye. injiniur la apa lagi kan?

oh tidak.

walaupun amat tempting. dan kerja tu memang similar ngan apa yang aku pernah buat dulu.

dan gajinya annual 25-30k poundsterling okehhhhhh... bayangkan berapa banyak kasut clark aku buleh bawak balik muahahahahahhahahahahahahah!!!!

meh aku nak pi verangannsss sat heh heh heh!


p/s: nanti aku reply komen korang yek. serius banyak benda aku nak komen korang punya komen!

:P





11 comments:

Fid said...

wahwah banyaknya gajisss..hakhakhak

knv said...

banyak memang banyak. tapi kena kerjaaaaaaaaaaaaaa! kalo sebelah rumah aku consider la kot hahahahahahah!

MN said...

wah wah wah...tak mo keje ke kak non? boleh saya kecek kasut clarks satu!

Nur said...

bestnyerrrrr gaji!!cepat betul diaorg ni respond yer. kalu kerja kt malaysia ni berzaman br nk dpt respond.

CY3.5 said...

apa lagi k Ana.. bley la mak berangan dapat kasut free dari birm :P

Mama Adib said...

wallah nampak gaya bb aku dapat hadiah clark dari birm la nie

trima kasih laaa yea susah2 jer ;-)

KV said...

wah!!!! Kagum! Banyaknya gaji!

knv said...

MN, ni tengah contemplating nih. insyaallah ada rezeki dapatlah hang kasut clark half price hahahahahha! :P

nonie, ikut nasib gak. kebetulan depa nak pakai cepat kot. gaji memang best lorrrr.. pasal x 6!

yan, kasut bukan clark buleh aje dapat free hahahahah :P

maadib, tak susah la.. pasai tak bagi apa pun muahahahahha!

kv, actually tu tak demand lagi tu hahahhahahah.. mak redha ajelah hahhahhaha.. ish macam iye2 jo!

Zety Zin said...

verangans... jgn tak verangans... hehehe

Marisa said...

wah.. rejeki... rejeki.... rejeki berganda-ganda....
mata duitan sekejap....

m-i-o said...

huihhh. bestnya!

klo gitu sy nak keje sanalah. 5 tahun cukupla. pastu balik mesia bleh jadi orang kaya baru.

nak lagi kaya, pindah indon.

hahaha! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger