Saturday, November 14, 2009

akmal faris

Akmal got this Special Cert last Friday.




Walaupun macam tak percaya aje sebab musabab dapat cert ni, but just for the record, MAMA'S PROUD OF YOU, ABANG!


Way to go, kiddo!

9 comments:

jua said...

bagus! congratoo!!

aku harap lepas ni FARIS Aidan aku pulak ikut jejak Akmal FARIS.

Salwa said...

Tahniah
bangganya anakorg Islam Melayu dapat recognition gini kat temoat depa
jazahulah khairan kathira

:: vErde+hAzizi :: said...

CONGRATES!

wahhhh boley jadi engineer nieeee...tkpon accountant! :D
gd in numbers! gd gd...keep it up akmal!

Liyana said...

Congrats! Yes, we (Asians)are much better then them in maths. Diorang tak hafal sifir pun, the education system is different. Math tu mcm susah sgt. Tapi diorang rajin tanya dlm kelas.

knv said...

jua,
thanks. oh nama aidan itu sungguh best. teruja mak mendengarnya. btw akmal faris biasa-biasa sahaja. cuma syllabus malaysia yang advance compared to here.

salwa,
thanks. again, akmal biasa aje. cuma apa yang dia dah belajar lebih dari budak2 omputeh tu kot :D

verde,
oh tak cukup qualified lagi. hahahaha.. biasa ajelah! :P

liyana, yang heran bila tengok syllabus ada aje semua timetables bagai. tapi application mungkin tak banyak lagi kot. akmal kat malaysia darjah 2. kat sini year 4. kalau ikut syllabus harus lagi advance la kan? tapi depa kata masuk secondary school mencabar la jugak.

Marisa said...

congrats....

Mrs Kamil said...

Alhamdullilah... Pandainya dia...

Zety Zin said...

Wow. Bagus2!
Tahniah!

HUda said...

pandainyeeee....

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger