Saturday, November 14, 2009

tak sabau!

bestnya tengok trailer dia. kat sini start 19th ni. special premier. aku nak pi tengok on 20th kot.

korang camno?


3 comments:

mommysarah said...

jelesnya...dok kat negara sejuk ni makin lah terasa dekat di mata ngan EC kan. hahaha...

HUda said...

geng semua pakat dok plan ni nak pi serbu cinema mana tah..tak final lagi... bukan hang taktau si M tu... la ni si H dan si N pun sama... weekend pun tu..siap nak pi reflexology lagi lepas tu ... buleh ? hehe...

raggedyanne said...

akak, nak tengok tu nak jugak, walaupun rasa cam nak muntah sbb over exposed sesangat. i hated the book, let's hope the movie fare better

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger