Thursday, February 11, 2010

kaknon vain

iye aku rasa aku harus tukau nama sekarang. bukan kaknon vogue. tapi kaknon vain. muahahahahhaha!

nak cerita pasai aku la pulak kan. sedih untuk dikhabarkan. berat aku idaklah turun dalam kadar exponential seperti yang aku harap2kan. kadar linear pun idak. memang hampeh. nampak sangat aku masih perlu mempergiatkan usaha2 diet mendiet nih. tak koser mak tau! anak2 dok suruh aku masak macam2. habis tu dah masak best2 (perasan) takkan nak tengokkkkkkkk aje ye tak? haruslah merasa sesudu-dua. takpun sepinggan-dua. kahkahkahkah! sabor ajelah labu!

contohnya cam ciskek ni. takkan tak nak rasa kot seketoi dua? tihihihi :P


so aku malas dah nak timbang2. rasa2 macam tak turun2 dah.

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

aku nak riak jugak nih :P

sukacita dimaklumkan, aku dah muat pakai baju gojes nih muahahahahhaha! size 12 tu beb!! masa aku sampai tu aku size 16 tau! UK size yea. ye ye aku tau besar gajah kan? udah2 toksah dok ngutuk. nyampah tau. tapi rasanya maybe la pasal baju ni pesen boleh meri (a.k.a stretchable la tu). material dia macam pleated/crinkled gitu.



apa2pun. tak kisahlah kan. aku still rasa gojes. maka aku nak riak jugak hahahaha. err.. lagi satu nak riak. blouse tu Marks n Spencer. aku beli tak sampai 30 hengget msia je. muahhahahahah! akak suke deknon.

okeh takleh riak banyak2 sangat. kang orang meluat kahkahkah! macam le tak biasa ye dok? anyway. enjoy your long holidays deknon. nantikan cerita2 sensasi dari ahkak yang vain nih.

au revoir!! :D

14 comments:

sisdee said...

muahahahahh x pe....mak suke cara RIAK itu hahahahhah...

sesungguhnya i jeles tgk baju tu..size memeri mmg camtu...30hggt????!!!!!!! nk dua bole?? hahahahhahahah

TopsyTurvy Mum said...

cisss 30 hengget jer Kak Non Vain?? mula la ai jeles tak bertempat ni..lagi2 ngan ciskek tuuu..

Ai suka tau jenis riak yang camni..muehehehe!

Marisa said...

sungguh! saya jeles sbb saya tak sah2 tak leh pakai baju mcm tu.... sungguh cemburu!

Zety Zin said...

sangat jeles okeh saiz sudah bertukar. dan baju tu 30 hengget je? mak nak jugak! tapi saiz haruslah lain kan. muahaha.

Zuhaini said...

oh.. sangat cantik la baju gojes itu.. murah lak tu! :)

CY4.0 said...

nak 2 laiiii

Desert Rose said...

Aku janji tak akan kutuk hg ....(kalau aku dapat 3-4 helai baju M&S kwang kwang kwang)

HUda said...

hang tipu... ala..makan ciput je kecoh lebih tu...kalau tak takkan turun byk (hahahah nada sungguh cemburu ni...)
apa pun mmg lawas sgtsss baju itewww .. next!

Nur said...

eh..baju jer?mana model yg vain vedevassss tu?hehehe..

Sayang.Ibu said...

ahkak.. kalo ciskek mcm tu kak, saya bukan takat sepotong dua, berpotong2 saya balun kak.. wakakkaaa... dan baju itu, sungguh ku gerammmm.. cun dan murah.. apsal murah haaa???? :P

Fid said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

harus la RIAK

MN said...

i am size 12 too!!! oh ini kena pulun gi gym lagi ni. nnt kak non vain lagi kurus dari saya!!! hahahaha..

m-i-o said...

buat ciskek pulak dah :P

camni punya gaya, umihassan dh ada pesaing ni. kahkahkah!

adakah sy patut gi oversea, baru ada aura nk buat kek berbagai? kahkahkah!

nelcyndana said...

ha..ha... takpelah kak non, saiz tak turun pun janji u'r healthy, fit & most importantly HAPPY! kan..kan...

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger