Wednesday, March 31, 2010

Aimie - Head Teacher Award

Aimie dapat award Head Teacher in Academic. Sila layan gambar2 ek?

aimie








ni masa cikgi tengah bacakan achievement dia. terharu aku noks!




barisan cikgi2 yang muda2, happy2 dan voks2 belaka. :D


cikgi2 lagi..


cikgu besar a.k.a head teacher. voks u! rambut pun merah. memang takleh celen guru besar sekolah aku dulu hahahhaha! :D


mak yang voks! eh eh eh? nyibuk sungguh! :P



18 comments:

DNNA said...

Wah silau mata acik ni haa nengok senyumanmu wahai aimie. Bole jadi model iklan ubat gigi aimie ni ... hehehehehe ...

Pergh, sungguh voks itu orang dalam gambar terakhir ... stylo bebehh ... kalau akak jadi model memang sahih jiddan kate moss takleh carik makan.

Ha ha ha ha ha ;P

knv said...

ko keji gila tau nyamakan akak ngan KM! berat dia tu 1/3 aje dari berat akak taww! sungguh tak sesuai! :P

sisdee said...

wah sengeh sampai telinga ek hahaahhahhh

rock baby!!! hahahahahah...

i kan wlupun anak org lain dpt apa2 award pun i mesti sebak n terharu apa tah lagi klu anak sendiri :(

knv said...

thanks sisdee. good for them! :D

CY4.0 said...

pheeewittt.. mana lagi sorang?

Ms Lola said...

Ni Kira mcm dean's list le ni? Haha

knv said...

yan, hang tak nampak ke terselit belakang aimie tu hahahaha... kesian anak haku! :P

lola, ya benarrrrr! maknya tak pernah merasa dean's list. anak merasa udah la hahahahah :))

Sayang.Ibu said...

bestnya jadik aimie.. kecik2 dah dpt dean list.. acik jeles noksss... muahahaaaa... btw kak non mmg benar udah kurus lahhh.. lagik skali acik jeles... :P

knv said...

kahkahkah terrer sungguh si aimie hahahha :P

ish nampak saja kurus. itu semua adalah ilusi optik. takleh pakai in real life. percayalah! :P

Azlina Yahya said...

anak ko mmg ceredik macam ko!!!well done aimeee...acik bangga amat.ko dah ngalahkan anak2 omputeh lain!!!

knv said...

ya allah takde bendalah korang. masihhhh jauhhhh nak banding ngan anak2 mat salleh tu. tapinya cuma considerable improvement compared to masa mula2 masuk tu. itu yang dia dapat tu. masa mula2 tu tulis ayat pun tak reti. now ni dah boleh mereka cerita. gitu2lah kekdahnya.

Fid said...

perghhh
makin bersinar2lah anak hnag knv!!!!!
tahniah to all of you!

knv said...

ish takdak apa lah! takdak apaaaaa! :P :P

TopsyTurvy Mum said...

congrats aimie!

memangkan cikgi2 depa vogeh2 belaka. tapi mak aimie lagi vogeh.

GB haku dulu bukan rambut jer merah..tapi takde teruss!!

Zety Zin said...

well done aimie!

knv memang nampak makin kurus dan vogue lah!

Marisa said...

knv dah slim!

Cik Puan Kamil said...

Alahai pandainya dia..... Congrats little one !

knv said...

TTM, mak aimie PERASAN voks je hahahaha :P tapi cikgu depa memang stylo2 lah. jeles ku nengok haa.. :P

zety, tak kurus mana pun. asyik dok makan camana nak kuruih? :D

marisa, sila refer jawapan diatas hahahah..

CPK, biasa aje nyah! :D thanks.

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger