Sunday, March 21, 2010

car boot

sesuai dengan budget ciput kami, maka pagi tadi telah membelanjakan sejumlah pounds di car boot sales. sila layan gambau!

ni untuk mama. dua buku masak dan 3 buku cerita. total £2.30. harap2nya lepas ni lagi rajin la ko masak kaknon weh :P



yang ni aimie pilih, £1.50. jewelery box:-




pilihan aisyah; £1 jewelery box jugak:-




for arina; girl laptop ala2 diva gitu muahahahahaha! £3 (mahai weh! tapi aku suka pasai scrin clear dan audio mantap gitu!)



jigsaw puzzle £1. yang ni 500 pieces. yang ni aku yang teringin nak buat sebenarnya hihihi.



yang ni jewelery box aku punya. serius cantik dan elegant. £1 jugak. aku sukakkk!




okeh itu aje yang aku larat tempek. kesimpulannya, semua orang puas hati muahahahah!

p/s: aku ada nampak satu stroller heavy duty cap Graco. fuhh kalo ada baby lagi harus aku beli deknons! muraahhhhsss! :P


5 comments:

synn said...

hehe...girls ttp girls...jewelery box..termasuk maknyer:)
nice la kak semua

Fid said...

beli je laaa
baby BUAt kemudian

Sayang.Ibu said...

hahahaaa.. btol kata fid tu.. x pun kawan2 pun ramai yg ada baby ape kak nonssss... ;p

isz_3707 said...

beli dulu, nanti aakan lah baby :P

murahle sume bebarang, klau aku tu mau penuh bukan stakat boot kereta tp dgn kereta2 skali penuh gamaknye

(mcm le 3quid=rm3 :P)

knv said...

synn... dasar pompuan!! hahahahha :P

fid, hahaha.. hatiku tidak terbukak lagi hahahha :D

SI, ye kalo beli untuk kengkawan mungkin laa.. :D

zan, actually if u earn here, memang heaven la nyah. mana nak dapat barang2 sehengget dua kan? sighhh...

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger