Monday, March 15, 2010

jawapannya ialah... (updated)

HAVING 4 KIDS AT 29 YEARS OLD :D

(itulah jawapan poyo aku! :P actually tak tau nak jawab apa pasal sebelum tu dah kena tembak kiri kanan depan belakang. so aku pun belasah je hahahha :P aku tau aku tau bukan achievement apa pun but it somehow defines me of who i am at the moment :D)


sebelum tu aku nak announce takdak orang pun bagi jawapan yang aku jawab tu. ish awat korang takleh nak agak? hahahaha.. aku rasa korang fikir kompleks sgt kot pasal jawapan aku tu actually amatlah toye sekalik hahahaha :P

nampak gayanya hadiah tu kena bawak ke quiz yang lain la yea? :D

ada sesapa lagi nak coba?

:D
:D
:D

14 comments:

Salwa said...

huhuhu
adakah jawapannya membuat kek coklat yang disukai oleh anak2 ??

sampai anak kak non cakap we love u mama coz u made us this delicious cake?


itukah....?

eZa said...

knv, jap jap! nk godek!

Sayang.Ibu said...

alah kak non.. ape jwpnnya...huuhhuuuu... apakah melihat perkembangan anak2 di sekolah???

eZa said...

adakah kerana dapat membuat entry berkenaan the girls & akmal faris?? dpt cerita diorg nye achievements ka?

adehh... betul ka kak non?

jap godek lagi ;)

Marisa said...

ha.. saya tau... kak non berjaya menguruskan badan!

eZa said...

adakah kerana berjaya melepasi rintangan untuk menjadi seorang PTD??

hahahaha :P

eZa said...

okeh yang nih last lah ye...

adakah kak non berjaya melepasi flight 15hrs bersama 3 org anak dara berserta luggage 2 trolley?

harap² ade kah jwpn saye yg terkena (sipi²) hehehe ;)

apakah jawapan yg sebenar??? :P

Fid said...

kakakku
sila nyatakan jwpn
tak baik ooooooo

flowerella said...

I agak blur nak jawap apa.. Anyways, thank you for linking me up. I read your blog diligently and silently. :))

m-i-o said...

APAKAH!!

sy pernah bg jawapan yg lebih kurang sama semasa ditanya apakah kejutan yg paling terkejut pernah diterima?

sy jawab gitulah -

getting married at 26, and having a baby at 27. perghh. org yg bertanya juga menerima kejutan sebab jawapan gitu kan memang tak disangka-sangka! kahkahkah :P

dulu sy memang target kawen after 30. kahkahkah! nk jadi career woman la konon. KONON :P

OMG! takleh imagine la sewaktu knv seusiaku sudah ada 4 anak - adoi! i kenot imejin. i don ting i ken hendel. i'll be ting-tong for sure :P

errr. for the next quiz - klo membabitkan nombor dan pengiraan - sy tarik diri awal2. kahkahkah!

eZa said...

adeh... kecundang!

tak terpikir dek akal ku.. hu hu hu

saye 30 tahun.. anak baru sepasang. salute knv! ;)

knv said...

u all, mak dah jawab yea. sila jgn salahkan diri sendirik kalo tak dapat jawab tepat hahahah!

untuk semua, mekasih kerana mencuba. iyelah iyelah nanti akak balik akak bagi fridge magnet sorang satu ek? moga terubat hati korang hahahah!

flowerella, no worries. oh i've linked urs eons ago rasanya hahaha.. orang tak jemput pun hahaha. u read mind? hahahah.. at ur own risk yea :P

mio, memang terkujat depa masa akak cakap tu. hahaha totally advantage bagi diriku ini hahaha! lain kali buleh buat lagi. :P anyway anak2 ni sememangnya rezeki. i'm just surviving la dik oii. rasanya same goes to semua orang yang tetiba anak teramai muda2 hahahha :p thanks for your kind thoughts :D

eza, toksah dok salute laa.. hihihi.. again, itu semua sudah tertulis di loh mahfuz!

Sayang.Ibu said...

eh akak, mmg greatest achievement tu.. saya pun dah umo 31 (huhuhuu) baru 2 anak, tak perform nampaknya saya nih... kahkahkahhhh.... err btw, jgn lupa masukkan saya dalam list penerima fridge magnet ahkak tu ek, pasal saya mmg obsess ngan fridge magnet ni..hahahahaa

TopsyTurvy Mum said...

kira ayat nak kasi tau interviewer ler ni yg k non sgt produktif kann?? kuikuikui..

melepas hadiah harrods!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger