Tuesday, April 20, 2010

aisyah lagi

Mama: What do you want to be when you grow up, Aisyah?

Aisyah: I want to be a MOMMY!

Mama: What does a mommy do?

Aisyah: Taking care the kids.. cooking.. cleaning.. baking cookies.. making cake!

Mama: So do you want to do all that?

Aisyah: Err... i don't know.

Mama: So you still want to be a mommy?

Aisyah: Err.. i don't know. I don't know..!


pulak?? memula tu semangat gila nak jadik mommy!!

:P

(aku seronok nak meninjau dalam kepala budak2 nih. most of the time i'd be surprised! :D)

6 comments:

CY4.0 said...

macam panik je. Haha. Job description as a mommy is endless :D

knv said...

hahah.. betoi la tu. belum lagik masuk yang lain2 tu. harus larik terusss.. hahahha :P

m-i-o said...

well, aisyah - menjadi mommy itu adalah fitrah hidup seorang femfuan - suka tak suka - kena merasa juga part beranak pinak itu! ekekekeke :P

senang aje - jadilah org kaya - ataupun kawen dengan org kaya - mana2 job yg membencikan itu, sub-con aje kat maid. ah ah ah :P

knv said...

hehehe.. sungguh la tu. bibik tu wajib ada tu.. kot tak kang, stress sampai ke ceiling kang hahahha!

lailasani said...

hebat!!
1st time jumpa anak2 ada cita2 nk jadi mommy.. hehehe..

knv said...

saya pun terkejut masa dengar dia cakap tu. actually first2 dia cakap ngan ayah dia. i don't want to be a doctor when i grow up. i want to be a mommy!

he he he.. :P

itu yang saya pi tanya balik tu.

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger