Monday, April 19, 2010

aisyah

Aisyah: Mama, will I get married when I grow up?

Mama: Err.. do you want to get married? With who?


Aisyah: I don't know. I don't have anybody to marry.


Mama: Ok, we just wait until you are 25 years old. Then we'll see, ok?


Aisyah: Ok. I will let you know.

:P

13 comments:

sisdee said...

hahahhahahahhaha..tu dia aku gelak beso....

rasanya pertanyaan tu pun nanti akan kuar dari mulut anak2ku :p

DNNA said...

Ya ampun, cakap mcm orang beso ...

Yang tak tahan tu bila dia ckp - I will let you know ...

Tergelak acik ni haaa Aisyah ku sayang oits ...

Kih kih kih ..

Ms Lola said...

Ok, anak mak TAK NAK ada boyfriend.

m-i-o said...

boleh percaya ke kene tunggu 25 tahun? kahkahkah!

ooo aisyah, tahukah kamu bahawa ibu kamu itu adalah ikon buaya idaman malaya? muahahaha :P

it's in the blood, babeh.
it's in the blood.

:P

TopsyTurvyMum said...

pergghhhh!!

mesti dok tgk kawan2 dia kecik2 dah bercouple kot..

cehh...hang...suruh dia tunggu sampai umur 25 tahun...

omaknyooooo??? ado tunggu 25 tahun?

hahahahaha!

Mama Adib said...

ke mana tumpahnya sirap kalau tidak ke dlm mulut

KV said...

Hak hak hak..sungguh advance tau aisyah!

mama | ayah | sarah | syimir said...

hahaha...sgt mencabar soklan itu...btw umur berapa aisyah ni kak non?

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhh sungguh MATURED ok!!!
nie sure kawan2 kat school die dah ade boyfriend kot babe...tue pasal die curious bertanye...

owh love the way u answer it...safe answer and at the same time u make her feel guided :)

Along said...

Wah, anak along pernah tanya..nanti bila Dina besar, Dina kena bercinta ke?

Cet...kecik2 dah pikir nak bercinta..sabar je la.

knv said...

sisdee
tunggu aje masanya! hahahah :P

DNNA
akak dah tak larat nak dengar. actually dia tanya tu sungguh innocent sekali. nak gelak tak sampai hati. macam risau sungguh. haku pun tak paham hahahah :P

lola
hang tunggu lagi 3 tahun hahahahah!

mio
laki akak suruh tungguh sampai 30 tahun hahahah! eh betullah tu. do as what i say. don't do what i do. kah kah kah kah!

ttm
takdenya dia tengok kengkawan. dok tgk makpaknya kot hahahah! mak dia gatai lebih. mak takpe. anak mak jangan. kang haku tak restu kang kahkahkah!

maadib
apsal lak sirap? aku nak air oren :P

KV
si aisyah ni kuat risau benda tah hapa2. hahaha.. layankan aje! :P

MSS
7 tahun ni. :D

verde
hopefully dia ingat lak part suruh tunggu sampai 25 tahun tu hahahahah..!

along
itulah depa dok tengok kita makpak ni kot hahahha!

isz_3707 said...

kalau kawin sebelum 25tahun x boleh ke mama? :P

knv said...

tak boleh! tak boleh tau? dengarrrrr cakap mama!!!!

:P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger