Thursday, April 29, 2010

april

hari ni dah 29 April 2010.

bila tengok archive april aku. mak aii? sudah 41 entry? kah kah kah! nampak sangat jiwa kacau kan?

baiklah. aku akan cuba kurangkan entry2 semak aku nih. kesian kat korang kena bacaaaa jugak apa aku tulis. hahahahha...

jangan serik mai sini naaa... nak jamu makan aku jauh sangat. jamu entry2 blog ajelah!

peace!

:D

9 comments:

Sayang.Ibu said...

x pe kak non... dpt juga tau perkembangan akak kat sana, jgn stop update laaaa

rizza said...

ana...
sungguh aktif ko menulis... kadang tak sempat2 aku nak baca.. dah bertimbun dtg post baru...

teruskan menulis.....

miss uuuu

CY4.0 said...

mmg tebabom k Ana.. mak yg ala2 blogger tegar pun baru ada 17 post :P

bib said...

buat pe kurangkan...ko kena tambah lagi byk ..

HUda said...

hai..aku lama sungguh tak jenguk2 ni.. rinduuunyeee... apa2 pun..u know..i know hahahaha apakah yg aku dok meraban ni.. kepala sudah pusing lepas mengamuk kat org gomen yg takleh harap.. hilangkan doc penting yg aku submit by hand!! and bcoz of that hold our payment..samdol kan? eh sori..silap lepas geram lak hahaha..

knv said...

siyes? aku ingat ko pembaca tegar aku? kahkahkah! ko jangan. kang ada lak orang gomen terasa hati kang hahahha.. lain kali tulis nama siap2 biaq satu internet tau hahahaha!

:P

HUda said...

aku tgh baca la ni.berjenuh berjela hahaha.jiwa kacau tu yg aku suka kahkahkah...dok kado' mana yg tertinggal hahahha.... p/s: amukan ku hanya utk org gomen samdol aje ok..haha yg tak berkaitan tu aku minta mahap leeee..hehe

TopsyTurvyMum said...

nggakk apa2 kak non..
teruskan bicara...aku penunggu entry mu yg setia!

Lili Sakina said...

banyak n3 sbb banyak memasak yg sedap2

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger