Friday, April 23, 2010

meh la tengok

tengok? tengok?

aku dah bubuh gambar anak2 aku kat atas tu?

hahahahah! sukenyeeeerr.. sukenyeeeeerrr...!

kah kah kah! ni namanya syok sendiri lah knv.

ngertik???

:))

13 comments:

m-i-o said...

auwww. ini baru namanya "where life is celebrated"!

:P

mama | ayah | sarah | syimir said...

so chomellll anak2 kak non!

Ms Lola said...

NANTIKAN!!!

CY4.0 said...

makeup blog nampak? heee..

/bajet nak tiru la.. tapi..

knv said...

mio
nampak depa happy giler dalam gambar tu kan? ni masa jalan2 kat uni ayah depa. cantik doh!

mss
comel? ahahahah! mekasihhh... kemana tumpahnya kuahhh... kahkah kah!

lola
ish hang aphal? marah mak ke? takut lak aku nih ha... nantikan pebenda? serammm haku! :P

knv said...

yan
biasaklah.. tuan rumahnya dah penat mekap tak cantik2 pun lagik. ni nak mekap rumah lak hahahahah!

knv said...

yan
hang lagik pandai beger2 coding tu kan. buat lak bagi canggih manggih sikit hahah!

sisdee said...

wah sungguh jeles...hahahah sbb aku buta it bila nk bubuh gmbo anak ni :p

knv said...

eh sisdee, bukan your blog memang dah ada gambar your kids ke? apa barang nak jeles? hahahhah! :P

DNNA said...

Naik seri rumah kaknon ni ...

Apa kata buh gambo empunya blog n che abangmu ...

Harus MALATOP, i tell you ...

;p

Ealyie said...

anak2 je??
Tuan Tanah Kedaung nye mana??
ops! Dgn Tuan Khemah sekali nyerr..


jawappppppp..:p

Ealyie said...
This comment has been removed by the author.
knv said...

dian
oh gambar laki bini tempat eksklusifnya hanya dalam album kawin. kah kah kah! malatop mak tak nak. kalau dapat pound sterling mak nak. :P

ely
sila refer kepada jawapan diatas. muahahhahahaha! :P (ni nak pi balik tengok gambar sanding kahkahkah!)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger