Thursday, April 22, 2010

menu hentam

ha ha ha ha! ni menu hentam keromo. untuk petang-petang. untuk brunch. yang simple2 tapi mengenyangkan. kalau nak buat tu kira sat ajelah. takdelah dok bertunggu tangga kat dapur tu. resipe korang hentamlah sendiri. kata menu hentam kan? kah kah kah! :P

spaghetti goreng mamak. hahahahha... sedap ko! aku bagi lima bintang kat diri sendiri! hahahhaah! :P

grilled chicken wrap. sonang. tabur cheese pastu masuk microwave! kenyang sampei ke petang! :D

nasik goreng putih cili padi. fuhhh! mabeless! :D


ehh? ni gambar sesat nih? yang ni memang tak hentam la. bersilat nak buat kat dapur. ish! ai tak biasa la lauk2 melayu ni. leceh betul nak buat! tak sesuai ngan ai yang M ni taww! :P


sekian menu hentam untuk hari ni. aku serius takdak idea dah nak masak apa nih! berbalik la kepada menu2 insaf semasa hahahhaha! :D

8 comments:

Sayang.Ibu said...

kak non.. hari ni kan gempak btol, satu hari mak tak makan nasik taww.. bukan diet, tp ntah pesal x selera nak makan nasik. Tp bukak blog akak nih, perut gue nak pengsan hokehhhh... mencikkk tawwww... muahahahahaaa

mama | ayah | sarah | syimir said...

wahhhh sangat menghentam peruttttt... heheee

TopsyTurvyMum said...

sambal sotong tu semangkuk brp pound ko caj kak non??

DNNA said...

Spaghetti goreng mamak???

Wah wah wah ... itu makanan ruji saya dulu tu masa undergrad ... kah kah kah kah ...

Marisa said...

saya suka yg mcm twister KFC tu... roti dia tu ada jual ke tak agaknya kat malaysia ni?

knv said...

intan
macam2 hal la hang! dah dah pi makan nasik lauk soton! :P

MSS
camnolah gamaknya hentam perut tu? hihihihihi... :D

ttm
soton mahal sini. so untuk hang £10 tunaiiiii! :P

marisa
yang akak beli tu tortilla wrap. pernah jumpa kat cold storage. tapi boleh jugak guna wrap biasa tu kot. cuba tengok giant punya roti section. ada rasanya.

knv said...

dian
hahaha.. sungguh kan? :D

Ealyie said...

hmm.. aku lak rasa mcm nk hentam kepala kat dinding..:p
Jap td aku tggu laki masak ikan sardin ponnn da rasa nk pitam kak oi.. ahahaha.. Laki aku masak kari sardinnnn, ngko jgn main2... :p

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger