gitu-gitulah kekdahnya.. :P takyah resipe la ek? simple2 bangat nih. korang tutup mata pun buleh buat. okeh, ni nak pegi tengok internet untuk project masak terkini. :D
Thursday, April 8, 2010
menu masa senggang malas :P
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
14 comments:
Kak Non...
sosej roll with breadcrumbs tu hang pakai puff pastry ke pakai roti?
terliur plak haku pagi2 buta ni...
gigih hang cari resepi hehehe
oh klu mls camtu ek heheheheh...i mgkin bole roti telo sardin jek yg mmg tul2 mls...tp u bole buat banyakkkkkkk camtu...emmm...agak2 sape yg malas i ke u?? heheheh
hotdog with mustard n mayo sgt yummy!!!
errr. klo makan gini masa breakfast dikira rajin gile!
tp sy nk ambik menu ni buat dinner - hahaha! tu baru namanya malas :P
eh, camana nk bagi sosej roll tu senang digulung? kompem tak terbukak ke masa kita goreng?
lagi satu, apsal ada org buat berminyak, ada org buat macam cun aje. ada petuakah?
kak non, jeles hokey.. rajin betul kak non masak2 ni..
bagusnya kak... macam2 ada!
kena buka mata juga la time masak ni kan?hehe
kak non
pandai masak gak ko nie ekcelinya.sekarang byk entry masak2.masa kat mesia amat jarang2 entry pasal masakan.sukaaa aaaahhh.simple but yummey n ingredients senang carik.
keep on posting yaaaa!!!
TTM pakei roti nyah. tapi roti aku mak roll kan bagi nipis dulu. pastu baru gulung sosej. aku memang gigih hang tak tau ka? hahahah!
sisdee alaaa.. semuanya instant je. barang ada depan mata. campak2 siappp! :P
mio, haaa.. akak bakar je semua dalam oven. senang cerita hahaha.. nak bagi senang gulung roll sikit roti tu ngan rolling pin sampai nipis. pastu letak la telur kat hujung roti tu kasik lekat.
mast biasa2 aje. bukan menu kebabom pun hahaha..
zety yelah nak kena variety kan menu. kang jemu pulak kalu hak tu je... :D
bent, pandai tu idaklah. cuma surviving je hahahha.. tapi aku dah kehabisan idea dah pun ni hahahhaha
nanak kah kah kah! gitulah kekdahnya :P
mini roti john tu pakai baguette ke?
lola mak guna mini croissant. kalau baguette tu rasanya keras gak bila sejuk. makan panas2 ok. croissant lembut. so lagi sedap la nak ngap ngap tu :P
sudah jadik chef ye hehhe
aku baru je selesai makan
"Mashed Potato" yg dibuat sendiri ...
tak larat oo nak makan kat kfc.. tak sedap ... hehhe
mak cik.. bila ko balik msia?
tahun ni ke?
rizza rajin ko? aku haruslah malas nak mash2 ni hahhaha.. insyaallah bulan 10 balik kot. :D
Post a Comment