Friday, April 9, 2010

sepetang di taman

bila dah masuk spring ni, maghrib masuk lambat sikit. nak dekat pukul 8pm. bila dah bosan2 kat rumah tu, haruslah nak bawak budak2 pegi park dekat2 ngan rumah. cuaca pun dah best. ada masa tak payah dah pakai jacket. nak2 kalau matahari keluar memancar-mancar.

today is just a beautiful day, weather wise. best betoi dapat rasa cahaya matahari bila keluar rumah petang tadi. again, entry bergambar kekdahnya. cantikkan scenery musim spring ni? bunga2 baru nak berputik. aimie aisyah seronok dok kumpul bunga kecik2 tu. buat menyemak mata aku je hah hah hah hah. aku ngan tumbuhan ni memang tak sesuai bersama. :P

nevertheless. enjoy the photos.























6 comments:

sisdee said...

kita suka statement ini : aku ngan tumbuhan tak sesuai bersama :

sebab kita pun asyik mranapkan tumbuh2an asben kita hahahhahaahah..

ish beskan ijau rumput dia tu mcm "HIJAU" sangat

TopsyTurvy Mum said...

besaq2 ghumah situ...dok area org kaya2 rupanya hang...jeles mak!

sama la ngan haku...tanam pokok habih mampuih! takde kimia kekdahnyer..

Zety Zin said...

memang cantik scenery nya. best nya kalau dapat pi sana!

Sayang.Ibu said...

cantiknya scenery kak nons... ZZ.. jom brangan pi sana jom...ahahhaaa

Cik Puan Kamil said...

Nice..... Rindu kat ENgland...

knv said...

sisdee saya anti haiwan dan anti tumbuhan hahahahha! ha'ah macam rumput carpet. tebal gebu semacam je. agaknya sebab sejuk kot. :D

TTM hang jgn buat leceh. manader rumah orang kaya? rumah tu sambung2 la bukan sebijik sebijik. kecik2 lak tu. aku nyampah ngan rumah sendiri sebenonya hah hah !

zety memang nice banget! sejuk mata memandang, sejuk lagi bahu memikul! hahahahha...

SI angan2 dulu lorrr.. :D nanti2 kang jadik betoi la tu.

CPK you must be! hang kan lama kat sini dulu?

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger