Tuesday, May 11, 2010

awesome choc chip cookies


si arina dok tanya2 bila aku nak buat cookies ni lagi. actually dah lama aku simpan resipe ni. originally dari Zack's Fotopages. aku buat yang double choc chip tu. the resipe is definitely a keeper.

macam contagious bila makan cookies ni. tu la pasal G tak habis2 hahahhhahaha :P






8 comments:

Zety Zin said...

sekarang ni main satu huruf je ek. R, M, now G pulak. ekekeke.

tapi cookies itu memang nampak mengancam lah kak non. yummy!

Mama Adib said...

R 4 C&P p

CiKaYu said...

tu pasal2 tak K lagi yea....hehehe. npk sedap nye, cam terbau-bau cookies kt sini

KS said...

Kak non,

ni soft cookies ke hak yg rangup tu?

Liyana said...

Oh, dari Zack & Zairul FP ya.. Diorang ni one of the earliest FP on food. Gambar pun cantik2.

knv said...

liyana, yep. depa la tu. dulu tu memang gigih follow resipe si Zack. :P

KS said...

Ala kak non tak jawab soklan sayaaaa

knv said...

sorry ks, semalam macam dah jawab hihihiih.. bengong la komen ni.

Okeh, yang ni rangup punye. yang lembut akak tak pernah cuba lagi. hang ada resipe best ke? kalau ada sila bak mai.

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger