Saturday, May 15, 2010

safe journey


dahling aku akan berada ditempat2 ini for the next 8 days. i'm staying at home mending the kids. wish me luck. and patience. :D

and for you dear, have a safe journey. we already miss you. (memandangkan saya akan letih mengadap budak2 ni, apa kata belikan cincin berlian besarrrr sebagai tanda terima kasih sayang? i lap u bebeh! :P)


kalau yang ini pun i sukeeee... :P

13 comments:

sz | m.a.s.s said...

saya sokong permintaan kak non! takde bantahan! ;)

knv said...

kahkahkah! mekasihhh... mekasihhhh... :P

mast@work said...

pergh, permintaan tuuuuuu.. hihihihi.. kena 'puh puh' jampi selawat baru leh dapat kut kak non

HUda said...

i d very loikkkeeee! hehe...as for ur dahling...selamat la bertraveling...seronoknya...

MN said...

perghhhh..tak tahan dgn permintaan kak non! jadi kalau saya yg ditinggal berbulan2 ni, harus dapat diamon sebesar penumbuk gamaknya! :D

knv said...

hahahahhahahah... alahhh.. verangans je lebih ni haaa.. kalau betoi laki mak datang bawak berlian besau gitu, harus mak pengsannnn! :P

mamaDhea said...

no komen.. :P

knv said...

sya
abih tu apsal komen? khakahkahkah! :P

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

ade buat muka comel tak before dia berangkat?!?!!?
service ada kasi bagus!?!?!?
hahahahhahahahhaa

klau suma2 diatas dah buat...insyaallahh confirm dapat! ahahhahahahahha :D

knv said...

wah wah wah verdeeee! :P

service memang tip top dah hahahhahaha! muka tu takleh tulon la. dah comel tahap maksima hahahahhaha!

insyaallah la verde. takde diamen besar penumbuk, dapat besar kelingking pun jadik la hahahhaha :p

eh tapi i minat betul your marquise cut ring tu. memang cunn! :D

KS said...

oh kak non,

pesanla dia beli dua ketul. satu pos kat i yer.. tenkiu kak non i luv u hhehehe :P

knv said...

ks
setengah ketul pun tak pasti lagi kahkahkahkahkah! ye lah.. nanti akak bagi suku ketul kat ko hahahahha! :P

Sayang.Ibu said...

kak non... lebih kurang mcm hadiah besday mak semalam.. wakakakkaa....

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger