Thursday, June 24, 2010

giveaway Casa Arina

sebelum apa-apa, toksah excited sangat. sebab nama pemenang masih belum sampai ke tangan aku. :P macam guna juri professional gamaknya hahahah!

anyway, untuk menyeksa lagi jiwa raga korang, marilah aku nak berpuitis lagi disini. :D

first of all, aku nak ucapkan terima kasih sekali lagi kepada semua yang menyertai giveaway sempoi aku tu, samada secara rasmi mahupun secara tidak rasmi. errr.. bila tengok kesungguhan korang, maka haruslah aku revise hadiah2 yang sempoi tu kan? ok.. ok.. aku akan tambah lagi apa2 yang patut. memang bertuah la sapa2 yang jadik pemenang tu nanti. :D

ada beberapa tujuan besar aku buat giveaway tu (tujuan commercial tidak termasuk :P). aku sememang mahu tau seikhlasnya kenapa orang baca Casa Arina. baca dan suka. baca dan tidak suka. aku mahu tau dua-dua. kadang2 ada perkara tentang kita yang orang tak suka. dan aku mahu tau sebab musababnya. kalau berkenaan, bolehlah aku improve mana2 yang patut. almaklumlah, kita ni jauh dari perfect. kadang2 kawan2 tidak mampu nak menegur. jadi teguran dari orang asing juga sepatutnya boleh dijadikan panduan.

dan bila dah baca satu2 luahan hati korang, macam2 yang aku rasa. semuanya amat terkesan dihati. ada yang buat aku ketawa berdekah-dekah depan PC, ada yang buat aku tersenyum simpul, ada yang buat aku nak menitik air mata. ada juga yang buat aku nyampah. hahahhaha! :P apa-apa pun. terima kasih diatas usaha dan masa korang semua yang voks2 belaka. pasal tu lah nama aku pun kaknonvogue. pasal kawan2 aku yang vogue2 rupa2nya. sesuai la tu kan? :P

dan aku yakin, korang memang ikhlas dalam membentangkan 'kenapa saya baca Casa Arina'. sebab nak harapkan hadiah2 kecil tu, memang idaklah apa pun. boleh aje korang nak pegi beli sendiri kat msia kan? kan? kan? eh.. eh.. betul la kan? :P kepada yang bakal tidak menang nanti, jangan risau la ye? aku pasti banyak jugak pahala korang pasal dah recommend blog aku kepada pembaca2 blog korang. pesan memesan ke arah kebaikan itukan pahala? insyaallah hadiah yang lebih lumayan akan tunggu korang nanti. (err.. ni nak sedapkan hati orang2 yang bakal tidak menang :P)

ok before i go off for today, bercerita tentang nak revise hadiah, aku ada terjumpa sesuatu yang agak cantik dan menarik khas untuk pemenang bertuah itu. semoga berbaloi usaha ikhlas anda dengan cenderahati tidak seberapa ini.






























shopper bag dari Harrods.

sekian, semoga koranglah pemenang yang bertuah! :D err... yang tak menang tu toksah la boikot aku pulak lepas ni, okeh? :P


19 comments:

Ms Lola said...

Hmmph, ada yg (macam) nak bodek. Excuse my bluntness.

Cabul.. sungguh mulut cabul...

p/s: Kenapa seakan aku yg berlebih2? Seakan aku yg buat kuiz ni??

Ms Lola said...

Oh, yg cabul itu saya. :D

knv said...

kahkahkahkahkah! komen anda diterima. sudikah anda juga menjadi juri professional?

:P

Ms Lola said...

tak sudi lah. i mean, tak reti den nak memilih antara bnyk2 tu. (get what i mean?) hahaha

p/s: cabul is my middle name ;)

Ms Lola said...

eh, apesal senyap kat twitter? hangat2 taik hayam jerss...

knv said...

tau tau apsal loading twit lembs NM kat sini. padahal speed BB laju gilossss! macam stuck2 gitu nak tulis. apa barang nak twit kalau sekat-sekat. nyampah ai! itu yang malas. masuk2 baceee jeeee!

mast@work said...

alaaa.. saya melepas.. aaaa.. ni baru ade internet kt rumah

knv said...

mast,
alahh.. takde menda pun. suka suka ajerrr... :D

KS said...

omggg kak non!!!

haritu hampir nak beli beg ittewww.. tapi perasaan kuat kata nantilah beli.. ghope2nya nak dapat as hadiah!!! aahahhahaha... kondipen kondipen... :P

lola, i entry i ada unsur2 bodek ke?? haha. silalah bagitau. i tak kesah u cabul ke tak haha :P

knv said...

ks,
kahkahkahkahkahkah! gile kondipen ko hahahahhaha! takpe... hang loaded gitu. tak menang pi beli sendirik ye? :P errr.. cabulkan aii? kahkahkahkah!

MLCB said...

Aii tak kisah bag harrods tu tapi ai nk kirim teh harrods segulung dua.

mamaDhea said...

ahkak,

wlpon dah terlepas, tetap nak tulis jugak.. sila baca kat blog saye.. :P

aida said...

ok kak, nanti saya singgah rumah akak ambil hadiah. jangan lupa tau dekat je manchester-birm

KS said...

Kak non,
I like ur kecabulan ittew hehehe. Mmg i loaded (amin di pagi jumaat yg mulia ini) tapi tidak
sama beli sendri dan dapat as gift. Perasaan itu adalah lain macam hehehe...

TopsyTurvyMum said...

haku awal2 dah berlapang dada kalau tak menang..ecehhh!!

tujuan masuk contest ni nak bagi sokongan utk hang terus menulis:)

Fid said...

aku setuju ngan komen pertama lola
hahhahahahahhahaha

aku pasrah ja laaaaa

mrsboan said...

baru nak berkenal-kenal dgn tulisan di blog ini (melalui ealyie)...kalo tidak saya pasti juara..wink!

mirah said...

saya tak berkesempatannak jin giveaway k ana. Walaupun begitu, saya mmg suka baca blog k ana. Susah nak explain kenapa sebab dah memang begitu. Walaupun jarang komen, i've tried to read the entries tau..

jeles saya pada sapa yg menang tu...hihi

knv said...

cikgetah,
akak bagi hang teh lipton aje, bulehhh? :P



sya,
thanks. akak dah komen kat blog sya. :D



aida,
idaklah dekat bebenorrr.. lenguh jugak dok dalam keta. nak2 kalo jem! hahahha :P



ks,
perasaan ke perahsan? hahahhah! :P



ttm,
awwww mekasihhhh.. hang memang vadevas gittewww! :D



fid,
pasrah itu bagus dan lebih utama. hihihihihi :P



mrsboan,
ahahhaha... takpe.. takpe.. next giveaway la pulokkk :P



mirah,
thanks for reading. itu yang lebih utama. :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger