Thursday, June 17, 2010

Man.U

last week mak sekeluarga berpeluang pegi Manchester pasal pak dara ada lawan bola kat sana. jadik haruslah wajib singgah depan itu Man.U stadium untuk sesi fotografi dan sesi jakun menjakun sesama sendiri. :P

enjoy gambar ajelah ek?

buku pertama Jodi Picoult aku. tak habis2 lagi sampei ke sudah. mak busy nyahh.. :P


anak2 dara mak. sesapa nak buat menantu hantar sahaja tepak sireh ke rumah ku.. :D


naik bulau bijik mata dok nak tengok satu-satu. :P


hah! pilih bang. pilih. mastercard kan adeee? :P


besau ya amat kedai depa ni. tak sangka aku gini besaunya!


kengkonon nak amik gambar anak dara. yang sebenarnya mak dara ittew yang gedik nak bergambor hahahahha! :P


aisyah, wait here. don't argue with me. kata aimie. :D


tu diaa... bersusun bola-bola. tapi ai masih kaki bangku.. :P


glory. glory. man. u. hahahahhah! tak koser nyahhh! (sungguh lagho! :P)


mak geram tengok baju2 bebudak yang comel2 nih. nasib baik takdak baby kecik.. tihihihiihih... :P


lawa pulak anak dara blonde itteww.. :P


macam2 souvenir ko! takpee... CIMB dekattt aje.. :P


errr.. agaknya mak muat tak baju ni? a.p.a? tak muat???? aku taknak kawan korang!!!


boleh request shirt printing lagi. bila lagi nak perahsan diva bola sepak kan? :D


selipar jamban pun ada nyahhh.. ekau nak sepasang? :D


comel-comel. geram aku tengok!


adegan bargain-membargain antara anak2 dara dengan pak dara. hasilnya? haruslah pak dara menanggg! :P


mak dara suka banget beg2 kiut2 nih.


ihikkssss... mak dara bagak. nyampah ai tawww! :P


pak dara bersama separuh anak2.


angin kuat sungguh masa ni. gigih taw!


tu diaaa... inilah mercu tanda kebanggaan rakyat jelata Old Trafford. jakun gile hokeh masa amik gambau nih. kembang kempis idung mak. kengkonon bangga gila la dapat sama2 berdiri sama pendek dengan peminat2 Man.U sedonia! ahakkks! :P


anak dara 1 posing.


anak dara 2 yang tak henti2 pakai jacket. rimas mak taww! apa ko tak panas ke nak oiii?


kasih sayang antara adik ngan abang yang agak ketara di sittewww.. awwww! :P


hidup malaysia! anak dara 3. :D


anak teruna dabik dada! :D


tak habis lagi!


ok la... ok la.. ni gambo last. kang bebanyak mak dituduh riak dan berlagak. awwww.. tak koser mak! :P


13 comments:

TopsyTurvyMum said...

dedulu mak minat manchester pasal david beckham<-jgn ada seranah haku dah ler hahaha..kowser!

kalau dedulu masa minat manchester, kalau sampai sini..riak itu adalah menjadi harus!

skang mak tak ambik tau hal bola dah..
Jodi Picoult tu berderet2 buku dia kat kedai buku sini aku nampak...mesti famous

Marisa said...

aduh geram nengok baju2 kaler merah tu!

~: UmmiNor:~ said...

hehehe lawak tgk gambar2 ni.
kak, kalu anak pompuan pening jgak ke kalu gi shopping? ade bargain0membargain tuh...hehehe saa ngan 3 boys ni selalu pitam, last2 keluar kedai ngan tak beli ape2 hahahaha
padan muka semua org, sape suh tak dengar cakap hahahaha

dd said...

baju baby tu comel-comel kan....

Ealyie said...

apa kata ko geramm ko beli kak non, pastu bagi ai sbb ai ada anak kecik! ngeh..:p

JaSSNaNi said...

MU MU MU MU MU MU (bersorak ala2 pon pon gurlsss..)

MU MU MU MU MU MU (manyakkknye baranggg MU) hehehehe...

KS said...

serius comel2 baju baby.. apa lagi kak non! dah ada sebab untuk mendapatkan baby made in birm! kekeke..

aniwaysss, suka gambar anak2 kak non posing depan stadium tu.. nampak sgt terserlah kegembiraan mereka hehe

Ummu Auni Afif said...

tak pergi melawat aida ke?

Mynie said...

suka gambar arina dgn abglongnya :)

eZa said...

auwww! ;P

m-i-o said...

kalo sy masuk kedai ni, mesti sy pitam. alangkan masuk al-ikhsan tu pun sy pening2 lalat tengok setiap ceruk penuh jersi. muntah ai!

tp bukannya pening sebab minat atau nk shopping. memang pening la tengok bab2 kesukanan ni. tidak seiringan dgn auraku. kahkahkah!

kalo husband sy pulak - bila kita masuk kedai buku memang paling lama 5 minit la dia boleh pusing2. pastu dia keluar. pening. kahkahkah. tu belum masuk bookfair lagi, tapi gatal nak ikut jugak :P

anyway sy suka tengok sagna, player arsenal - satu2nya player yg sy kenal sebab kulit dia hitam melekat likat tp dia kaler rambut macam wrought iron - senang nak cam atas padang. kahkahkah!

knv said...

ttm,
aku lagi lah nyah. laki aku memang tak ikut pun bola2 ni. dia main kriket je hahahahahha. nasib baik la bukan fan ke hapa. kot tak satu kedai itu harus lah haku hangkut! :P



marisa,
memang cantik2 baju2 baby semua tu. geram2 tengok haa... :D



ummninor,
hahahahha... yang keluar semua orang tak dapat apa tu pun, selalu la jugak berlaku. kata over bajet. masing2 mengorder macam makpak jutawan hahahhaa.. last2 hah! hamik ko! dapat bau aje lah hahahha :P



dd
memang comel2. nasib baik anak2 semua dah besaq2. nak kena tunggu next round la gamaknya... :P



ely
ai tak koser u! dari ai perabih duit beli itu baik ai beli baju ai aje.. :P



jassnani,
wah wah wah wah wah.. kenmain semangat! hahahahha... :P



ks
budak2 tu kalau tak pi sekolah, tak kena buat homework, memang lah tersangat gumbira hahahahha...

made in birm? pepandai la ko! akak tunggu korang anak empat la pulak ahahahahha :P



aini
ya allah tak sempat. pegi balik hari. adhoc. asalnya memang tak plan nak pi pun. tup2 malam tu baru decide nak pi. lakiku ajak jugak2. kang tak pi derhaka la pulak hahahah :P



mynie,
hahahhaha.. itu tak leh jumpa tu. asyik gaduh je depa dua orang. patut hantukkan aje kepala hahahah :P



eza
sungguhlah awwww! :P



mio
akak pun pening gak masa tu. banyak sangat warna merah tak baik untuk kesihatan hahahahahha!

pesta buku? oh yang itu best! dok berejam2 pun takpe kan? tido situ pun takpe hahahahah! :P

Anonymous said...

Valuable info. Lucky me I found your site by accident, I bookmarked it.

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger