Friday, June 25, 2010

pemenangnya ialah

".... kecelaruan dalam hidup itu bukanlah sesuatu yang sia-sia.... setiap pengalaman ada harganya..... "

penulis ayat diatas, sila contact saya untuk maklumat penghantaran hadiah... :D kalau lambat saya makan semua biskut2 dan coklat2 itu. saya kan ada tong biskut besor? :P


15 comments:

Fid said...

pastinya bukan aku la kan hahahaha

Ealyie said...

dan aku...! *sob..sob..sob..* :p

aida said...

tahniah.. nampaknya karangan kenapa saya tak suka baca tak berjaya; heheheh

Sayang.Ibu said...

errr...tong biskut beso tu x nak wat give away ke??? :P

mommysarah said...

jp...nak google pemenangnya. dasar kepochi. haha

isz_3707 said...

MIO, klau xnak (xnak??) bag Harrods tu sudi2lah sedekah kat aku ngaaaaaaaaahahaha

Zety Zin said...

sah2 bukan saya juga. hihi.

KS said...

apa?? bukan sayaa?? ni yg sentapsss..

haha. takpe at least knv nak bagi bread guide dah. korang ado? haha :P

knv said...

ks,
nasib baik hang ingatkan. ingat nak buat2 lupa dah hahahahhahaha! :P

woit korang,
nanti2 aku buat giveaway lagik. banyak benda aku nak let go nih. daripada bagi kat orang baik aku bagi kat hangpa hahahha!

errr.. tong biskut korang ndak tak?

HUda said...

na...nak harrods lagi..err off topic ker? hehe

m-i-o said...

APA? macam kenal aje ayat yg tersebut di atas. ahahahah! yeeeba yeeeba! eh, macam tak percaya pulak *gosok2 mata* :P

errr, tong biskut tu bukan ke termasuk dalam package? bahaya tau, pos beskut boleng2 aje takdak tong nanti hancur berderai di pertengahan jalan. ahahahaha!

*eh, iszan - beg tu pun termasuk pakej ekk - wah gitu! patutla aritu tetiba dapat plastik beg ASDA - rupa2nya alamat nk dapat shopping bag harrods pulak! ahahhaha :P

Min Aina Ila Aina said...

wahaha..MIO...perjanjian, 50-50?hahaha.

Min Aina Ila Aina said...

wahaha..MIO...perjanjian, 50-50?hahaha.

Min Aina Ila Aina said...

mak aih, keluar sampai dua kali buat malu i je.hiii.

knv said...

ude,
bulehh.. bulehh.. aku dah simpan untuk hang :P


mio,
senang cerita nanti sampai msia baru akak pass kat hang na? sementara itu akak guna dulu bag harrods tu pi sopping! :P


MAIA,
betoi.. betoi.. mintak dia kerat dua beg tu hahahha :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger