Saturday, June 12, 2010

perkara lagho

err.. malu nak cakap.. tapi last week ai telah mengajak sorang kawan meninggalkan suami dan anak2 untuk pergi buat perkara lagho ini... tihihihihihihi...

ai telah berpendapat bahawa sekali sekali perlu jugak ai buat begini.. nak bawak suami dan anak2 ai.. macam tak sesuai dengan tema gitu..

so, dipersembahkan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.

.
.


verdict:
err.. rasanya SATC I lagi best kot. yang ni plot agak carca marba.. (hihihi... pandai pulak ko cakap pasal plot kaknon woih! :P) dan yang agak disturbing pasal ada potrayal on muslims di Abu Dhabi. terangkat-angkat kening aku masa scenes kat Abu Dhabi tu.

well, you go and give it a try. yang pasti itu SJP memang dah nampak sangat tua nya. mungkin sebab muka dia panjang dan minah tu memang la kurus NM kan? so nampak kedut2 kat muka tu. tapi hot vadevass tu toksah cakap la kan. ai pulak naik nyampah.

dan lagi satu, memang haru tengok scenes luchhhh si Samantha tu besaq2 kat screen. culture shock ai gitu.. tak sesuaiii tawww!

kesimpulan:
cerita ini tidak bagus untuk kesihatan. lagho? sudah semestinya.. :P


6 comments:

sz | m.a.s.s said...

hahaahhaa..tidak bagus utk kesihatan hati ke jantung? :p

KS said...

Wahh advance gitu... Sini konfem potong sana sini scenenya hehe.....

And yes, SJP itu kalo takde mekap n tgk guna hd, konfem kita lagi lawa kak haha :p

knv said...

sz
hehehehhe... kesihatan mata hati :P

ks
eiiii sukanya aiiii... ai lagi cantik dari SJP? kahkahkahkahkah! :P

MN said...

Memang lagha!hahahha...
(Pdhal jeles sbb x dpt tgk jugok):P

HUda said...

cant wait for u to come back so that we can lagho2 togeder2 ahahhahaa...

CiKaYu said...

lum tengok..harus tgk ni..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger