Thursday, August 26, 2010

iftar 15 ramadhan


paprik ekspress

penkek pisang

rendang ala tok :D

sosej with scramble egg

garlic bread


ALHAMDULILLAH.. :D

7 comments:

Filla ~ Kasihs said...

haiii lahhh, asal masuk sini telan air liur jek..haha.. nak masak paprik lah hari ni ;)

m-i-o said...

hisy. apa pasal penkek pisang itu nampak begitu seksi sekali? tak sangka, posing mautnya bleh jadi begitu menggiurkan. muahahaha!

ceissss.
ceissss.
tak puas ati betul!

p/s: yes! bukak pose nanti sy akan buat paprik gak. hahahah!

iza said...

uiii...mengancam lah kak non...

HUda said...

dah boleh jadi juadah raya kalau dihimpun2 kan menu yg ada ni...

knv said...

filla,
hahahha.. buat je.. senang aje semuanya pun.. :D


mio,
apo yang ekau tak pueh ati tu? tak dapek den nak nulong haaa..
oh penkek itu memang sengaja atur gitu buat mengundang gundah gulana dihati pembaca hahahah :D
paprik tu pejam mata pun buleh siap weh! :P


iza,
alah benda simple2 je. tang shooting gambor tu yang lelebih hahhaha :p


de,
itulah. aku dah ready nak buat open house ni. makan penkek ngan garlic bread hahahha :D

KS said...

sila hidang pankek pisang tu ya bila ai bertandang raya.. mau panas2 dari kuali :P

btw, recipe murtabak maggi sudah up. sila barter dengan kari sardin eehhe

knv said...

ks,
bulehhhsss.. satu belanga akak bagi kat hang nanti hahahah! kari sardin voks gitu hahah :P

uish senang banget murtabak meggi tu. nak kena beli mince dulu. takdak dalam peti. kang aku pakai sardin kang hahahahah! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger