bahan-bahan:-
sambal sardin verde budiman :P
1/4 cup tepung ]
3 biji telur ] blend sekali semua
1 cawan susu ]
secubit garam ]
(nota: tepung akan keraskan adunan telur so that roti tak soggy after goreng, dan roti more fluffier)
cara-cara:
1. sandwichkan sambal sardin
2. celup dalam batter
3. goreng depan belakang dengan api perlahan
9 comments:
wowww sis...nmpk yummehhhhh... :)
Yummy!!! apa2 yg berasaskan sambal sardin mmg all time feberet:) nnt red nk cuba.
Saya tak suka sardin.
Motippp?
Basah keyboard haku!!
harus dicubak nanti!
knv, fresh milk ka yg dimaksudkan susu itu?? :)
oo..sangat senang yea...harus dicuba...perut pun berbunyi...
intan,
best! pegi buat! buat sardin tu pedas2 sikit! :D
red,
yep sambal sardin all time fav! :D
cikgetah,
abih tu apsal ko komen? :P
ttm,
ko memang hover nyahhh! kowserrr! :P
eza,
a ah akak guna fresh milk. rasanya susu cair tin tu pun ok kot. :D
ayu,
senang banget. pegi buat! :D
perghhhhhhh
orang dalam pantang takleh komen pasal makan muahahahhaha! :P
Post a Comment