Sunday, October 24, 2010

aktiviti hari minggu




adalah menyiapkan tempahan KCT™ mini.

aku suka lah! nanti2 aku bukak order ek? seperti biasa, saya akan charge harga patut-patut muahahahahha! :P

14 comments:

eZa said...

tak sabarnyeeeeeee...! ;)

drwati said...

waaaa ni nak lawan kak rizza ni!

Sayang.Ibu said...

mantoppppp ahhhhh... :)

Min Aina Ila Aina said...

Pre-order utk birthday Sofiy 6 bulan lagi ye...tapi kena delivery la..hehe

m-i-o said...

hahaha! good for you, sis. good for you :)

knv said...

eza, alamak! ni yang stress nih! kang tak sedap camno? :P


doc, lawan? hahahahahhhaa... tak sesuweiiiii! rizza ibarat sejambak bunga. akak hanyalah sekuntum bunga keciiikkkkkkkkkkkkkkkk je. hahahahahhahahah!


intan, bila hang mai kl akak bagi rasa ek? :D


maia, akak punya kek ni sesuai untuk sampingan aje tau. pasal rupe memang kurengggg gitu hahahahaha. :D


mio, mekasihhh! but truly, this is one way of surviving the rat race. same goes to you, i guess. heheheheheh :P

Zety Zin said...

best nih! hantar ke uitm satu! :)

MarDiah said...

mcm sedap seh...

knv said...

zety, tetapkan aje waktu dan ketika yang sesuai hahahahahahah! :P


mardiah, bukan macam, memang iye! hahahahahhaha! gurau2 je. bak kat orang kampung, beauty is in the eyes of the beholder! :D

Anonymous said...

menggiurkan!

kak ana... saya dah berjaya buat ban sardine n sausage roll... tp amatlah buruk roll saya

-marisa-

knv said...

marisa, buruk tak apa. sendiri nak ngap. yang penting buleh ngap hahahahah! :P

madamoiselleczar said...

mabelessss seyh!

CiKaYu said...

akak, last wk saya pegi S11, kalau lah saya tringat nk ke shah alam tu, boleh lah tempah sebiji dua kan...

KS said...

nanti kalo saya nak pi meeting kat SA i roger2 u ok? :P hehhee

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger