Tuesday, October 12, 2010

first day at school


yesterday was the first day at school for akmal and the twins.

aimie ngan aisyah nangis tak hengat. :D aku malas nak layan sgt. aku rasa depa terperanjat jugak kot dengan pengalaman sekolah baru. akmal cool aje. dah besar kot. good abang.

aku risau sikit dengan aisyah. she's a worrier. quite reserved. susah nak express herself out. sikit2 mengalir air mata. aimie is the happier one. tadi hantar pun dok cebik2 ngan hankerchief buat menyapu si air mata hahahahha! :D

oh aku syukur sgt pasal dah settle hal sekolah anak2. lagi dua minggu final exam. honestly, i couldn't care less. hahahhaha.. berlagak. entah la. tak sampai seru lagi nak pressure2 anak2 aku supaya dapat no. 1 dalam kelas. you go and have fun kids. that's what learning is all about.

ni tengah dok usha2 sekolah fardu ain dan ngaji for them. still not finalised. kalau korang tau kelas sekitar sek 7 shah alam ni please let me know.

ta ta ti ti tu tuuuuu...! :P

9 comments:

Zety Zin said...

kalau tak silap ada kafa kat belah platinum sana. yang kat deret kedai sebelah kompleks belia tu. ada guardian kat sana. taktau la ada lagi ke idak.

knv said...

oh situ ye? nanti akak pi round belah sana. thanks!

CiKaYu said...

sian aimie & aisyah...u can do it girls. have fun....

m-i-o said...

kaknon,
dinner karang menu apa?

kahkahkah!

p/s: maaf soalan tiada kaitan dengan entry :P

yang lapar,
m-i-o

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

love the spirit!
go to school & have fun!
mama rawk la u ;)

aida said...

drill masa nak spm la kak.. hehehe, suami saya sekolah harian yang hari2 budaknya bergaduh pun jadi manusia gak.. pelajar cemerlang juga padahal upsr pmr tak score.. kehkeh

knv said...

ayu,
2nd day masih nangis. ntah hapa yang nervous sgt hahahah! insyaallah dua tiga hari ni ok la tu. :D


mio,
adakah itu trick question? hahahahah! dinner makan apa sahaja yang ada bawah tudung saji. kalau nak tambah nanti goreng kuetiow hahahah :P


verde,
hhhihi.. sebenornya makpak dia yang malas lelebih, so anak2 dipaksa untuk bergumbira hahahha, buleh gitu? nanti2 la nak drill tu. penat tak hilang lagik nih :P


aida,
sungguh genius idea tu. hahahahhhaa! nanti tengok boleh tak masuk dalam syllabus hahahah!

madamoiselleczar said...

ngehngehngeh..lama haku tak baca ko berceloteh nyah! masih keji seperti dahulu?
apa2 pon..i lap u strong la bebeh!

Anonymous said...

Вот еще немного ссылок на тему, как похудеть.
Похудеть http://tylerleonard.t35.com/

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger