Thursday, November 11, 2010

hari anugerah


buku acara. start pukul 9am. tapi subuh sepe'ie aku dah mai. hihihi :P

my sweet aisyah. ehemm! ada sesapa nak buat menantu? sila hantar tepak sirih lapan tingkat! :P

muka baru di 1 nilam..

yang ni best! sekolah ni ada kelas untuk budak2 pendidikan khas. ada yang down syndrome, autistic, hyperactive kids. sungguh cool tengok depa buat persembahan. agak nak menitik air mata aku.

this boy dapat hadiah jugak for placement in class. mesti mak dia terharu tengok nih.

my aisyah. :D

you've done well kakak! congratulations! :D

trophy pelakon wanita terbaik 2011 hahahahhaha!

aik? tak puas hati nampak? dia mesti kes tak dapat trophy nih! :P


12 comments:

Nur said...

well done kakak!!hazeem kecik sgt..takleh book jd menantu muahahaha..

nape ekk bebudak cepat adapt to changes ekkk...maybe hati depa bersih kot..

m-i-o said...

congratulations 2 aisyah! patutnya letak bling2 kat tudung tu, kasi chance la glemer sikit (sambil pakai selempang "duta KCT 2010") :P

as for arina - well, i understand your feelings dear - hahahaha! don't worry, nanti kita pi kedai tempah trofi sendiri siap engrave nama. hahahaha! kita tak perlukan pengiktirafan daripada orang lain, dear - kita bagi sendiri kat diri kita - hahaha! nak letak label "anugerah rambut kerinting terbaek" pun buleh - makcik bleh adjust :P

errr kaknon, maybe bleh bersiap sedia dgn teks "sy bersyukur ke hadrat Ilahi" dari sekarang - mana le tau tahun depan ada anugerah khas ibu meetali ke kan - hahahaha!

sy punya teks dah siap dah :P

bib said...

welldone kakak..ops..aisyah..(harap2 anak aku cam anak ko nih jugakk)..

cik puan daun said...

kn.. tahniah buat aisyah.. dan perasan nama suami kite pun Anuar juga..

:)

knv said...

noni, surprised me as well. agaknya depa ni takdak apa2 expectation. take things as it is. something we should learn as adults! :D



mio, hampeh tul pakai selempang tu. hahahahha! eh betul lah. memang dah janji ngan dia nak bagi tropi letak nama lagi masa besday hahahahahhahahha! mana pulak aku nak carik tropi kaler pink ni hahahhaha!

aik? bitter nampaknya? ai tau lah company u tak pernah buat appraisal kan? kan? kan? hahahahhahha!

anugerah rambut kerinting pun ok. bagi sticker barbie pun ok dah si arina tu sebenornya hahahahah!



bib, hehehhe.. primary je nih. dont worry. budak2 sekarang ni macam2 cerdik ada. tinggal nak pupuk je yang mana satu.



cpd, alamak sama nama? jgn sama orang sudah hahahahahhahahah! ya allah keji betul lawak ni hahahha! :D

Anonymous said...

tahniah... yg lagi dua tu bergumbira di rmh ya hahaha.. bertuah sungguh... arina jgn monyok k.. bukan blh mkn pun teropi tu hehe..(lagi2 makan..) - huda

Ummu Auni Afif said...

kikikiki....tergelak baca komen m-i-o ni...kikiki

congrats aisyah!

Fid said...

knv
tahniah kepada hang dan anak anak
yg tak dapat trofi tu hang p tempah then buat majlis aku bley jadi pelakon tambahan kalau ada makanan kahkahkahkah

iza said...

congrats aisyah... your mom is so proud of you.. so do mom's friend.. :)

Anonymous said...

Ya Allah, terrer nya. Sure nyampah budak2 lain dalam kelas, minah ni baru sampai, speaking London dapat no 3...ishhh.!!
Well done to the parents..

TopsyTurvyMum said...

Congrats Aisyah!

ewahhh...nasib baik aku nampak tepak sirih 8 tingkat bukan condo 8 tingkat:P

madamoiselleczar said...

sejuk perot kau kak non oooi...hihihihihi :)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger