Sunday, April 3, 2011

happy birthday, darling!


esok besday laki ai tersayang. horror sungguh! mampus aku terlupa! nasib baik pepagi tadi budak2 dok sibuk nak buat card untuk ayah dia. tsk tsk tsk! rasa bersalah la pulak. tapi darling, i think you ok je kan? pasal you pun ala2 memory loss gitu kalau datang besday ai! hahhahaha!

anyway dah lama laki aku dok mintak buatkan donut lembut gebus ala2 big apple tu. tapi memandangkan aku ni lebih M dari R, maka dok termenung aje la BM tu kat dapur. so sementelahan besday, kejam gilbabs pulak kalau tak buat. maka dari pagi tadi aku dok bersinsing lengan menguli tawwwww!

ok again i need to thank sis rima dari Bisatoui (link ada kat belah kiri blog aku nih) pasal share resipe kebabom donut ni. siyes korang, makan satu nak lagi dan lagi dan lagi dan lagi. nak2 aku buat kecik2 comey lotey gitu kan.

ok darling, here are your donuts. hadiah? errrr... upah seks je, buleh dak? MUAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! :P






10 comments:

mamaDhea said...

upah ape? ekekekekekekeke!!! :P kasik je lebey2 skets kak..

btw, gebus btol nampaknyer donut2 itu..

knv said...

kasik lebey2? tengok la mood nanti muahahahhahahah!

memang sedap dik. pi buat. :D

TopsyTurvyMum said...

cisss..upah seks, tak b'day pun boleh dapat wakakakaka

knv said...

kahkahakhkahkahkahkahkah! senak perut aku weh! patut2 la ko ni punnnnnnn. besday time spesel la sikittttttttttttt

(sambil selak buku kamasutra) :P

madamoiselleczar said...

kak non,
donut pon donut gak la kan...tapi donut yg dalam suar pon jgn lupa selak bagi malam birthday naaa..sure rasa lebih gebusss nyah....:p

knv said...

kahakhkahkahkahkah! gila baboon tul la korang nih! hahahahhah! donut dalam seluar? hahahahahhahahahaha!

Anonymous said...

Ko elok2 kasi upah, kang tak pasal2 kena MC besok... muahahhaha happy besday Anuar...

knv said...

ahhahahhahahah MC? wehhh aku tak cukup tenaga batin nak MC kan orang hahahahhahaha! apa ni? apa ni? apsal aku terasa macam porn star nik? hahahahahah!

m-i-o said...

LUCAHHHHHHHH! :P

yg benar,
gadis suci :P

knv said...

mio,
kasik channn aaa nak feeling ala2 cik porn hahahahahha! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger