Tuesday, October 11, 2011

impian duniawi :D


dulu aku tak reti nak appreciated chesterfield ni. kenal dengan brand ni hanya masa duduk di uk. ramai gak orang msia yang beli bawak balik ke msia. kata depa kat uk lagi murah (yang seconds la kot). and the beauty about chesterfield ialah the more seasoned it is, the more elegant it's gonna look.

bila balik msia, ternampak jugak di kedai2 perabot terpilih. and suddenly, aku rasa amat tertarik hati dengan mereke dan keluarge mereka.

and tetiba aku terasa tua sebab sebab jatuh hati dengan chesterfield. dah sah sah aku dah tuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

so enjoy the pics. antara nikmat dunia yang tidak boleh ku dustai hahhahahhaha! i simply love chesterfield. no doubt about it!












18 comments:

Hanis said...

memang lawa...saya pun suka..tengok je laa kan...hehehe

sbb kosi dia nampak kemas dan rapi gitu...bak kata org "terletak"...hehehe

aida said...

Heh, i tak minat, tak faham kenapa ada org sanggup keje overtime semata2 nak beli chesterfield, haha

Anonymous said...

wei mcm perabot ofis aku la..baru ingat hahaha.... aku kan beli second hand hahahhaa... - ude

Ummu Auni said...

taste orang tua, hihi

knv said...

hanis, hehehe i loike! :D


aida, per nak heran. lain orang lain minatnyerrr..


de, hahahah.. memang.. memang. iyernya memang classic! :D


aini, tu la kan? conpem orang tua hahahah!

lin said...

so...yg mana satu idaman kalbu? yg tido mlm termimpi2...?

knv said...

lin, idok le sampei mimpiiiiiiii hahahahha :D

Anaa said...

cer hantar gambo kat encik somi, tengok nanti sampai tak satu set.. buat macam ala2 hantar gambo pinggan dulu. hihi..

knv said...

kak anaa, dah anto dahhhhhhh. mari kita lihat siapa yang kenaaaaaaaaa! :P

flowerella said...

KNV,

maybe bila dah 'berumur' ni we want something more stable, sturdy, evergreen and classic.

Chesterfield is an acquired taste. Bukan semua org suka....

mast@work said...

ala kak ana.. jangan la beli dulu.. huwaaa... hahaha.. saya suka chesterfield dah lama.. haritu tgk sorg BFF saya beli.. ni kalo akak beli dah jd 2 org kwn saya pakai chesterfield.. jeles i.. hheee

knv said...

flowerella,
yes yes acquired taste no doubt. actually i suka tang leather dia yang berkilat kilat tu. lagi gosok lagi kilat hahahah! oh well. memang sungguh ber'umur'! :P


mast, bila akak dah beli nanti akak invite ko datang umah muahahahhahah kejisss! :D

Diyanazman said...

hehehehe.. this is my fave too! sangat classy la... bukan tua tapi ada acquired taste... chewahhh

knv said...

diyana, salam salam salam (aka hi five hahaha)!

yes yes i remembered you had chesterfield for your new house tu kan?

mabelesss! :D

Diyanazman said...

KNV, iyee... I bought 3+2 seater walaupun mahal kuharungi jua... ehehhehe... love it!

to KNV and all readers I am having a Fisher-Price blog giveaway at my blog www.diyanazman.com
Do join ok! thanks.. tetiba tumpang iklan... ehehehee

knv said...

diyana, no sweat. menariks hadiah tu. sebbaek takdak anak kecik dah hahahhaha!

kepada readers sila cuba ek! :D

maya amir said...

nampak kemas.. elegant..erkkk harga lagikkkkkkk elegant:)

Fid said...

aku tak kenal2 semua tuh hahahaha

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger