Tuesday, January 10, 2012

i miss the fruit picking. and the fruits too!






11 comments:

sisdee said...

adoii bestnya...tngok pun segar2 buahnya :)

knv said...

memang best. especially the cherries. ya allah sodapnyerrrrrrrrrrrr :D

Nanak said...

telan liur ajelah..

Naomiehasmi said...

As Salam, Ya allah, sedapnye tgk.

jedi said...

wah...cam sedap je beri-beri tue...

aida said...

kak non, apsal bakul farmers akak lagi lawa? ish ini tidak adil tidak adil... orang manchester bakulnya kecik dan tak cun... huwaaa

KS said...

kak, ni bulan bila? agak2 akhir bulan depan ada tak buah2 ni?? :D

knv said...

nanak, pi beli kat supermarket hahahahha (kalau ada la :P)


naomie, kalau ada pi berjalan ke uk sanun, pls including fruit picking in your itenarary okeh :D


jedi, kalau tak sedap harus potong kuku jari ahahahahha!


aida, pasal akak kan voks hahahahah! ngko pegi yang farm mana? lain location lain bakul kot. :D


KS, ni bulan tujuh dear. bulan dua tu masih sejuk. biasanya summer yang depa buat fruit picking nih. tapi takpe. beli je kat ASDA nanti hahahah! :P

lovely said...

salam kenalan..
sedapnya... saya sangat suka makanan yg b'asaskan beri-beri ni.sbb tu lah blog sy pun nama lonelyberry.
jom singgah: http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

Khairani Bahaudin said...

Mak aii sedapnye kak...bilala nak merasa fruit picking gini..asyik picking rambutan dgn manggis je hihik

knv said...

salam kenal lovely!
akak dah singgah pun ur blog hehehhe. thanks for reading. berries memang best. nak2 yang fresh kan. :D


khairani, jadikla tu akak pun dah lamo tak pick manggis ni hah hahahhahha!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger